Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Βουλιάζει το καράβι» της Faraday Future

Ελλάδα 22:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Βουλιάζει το καράβι» της Faraday Future

ΝΕΑ

«Βουλιάζει το καράβι» της Faraday Future

ΝΕΑ

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα για την Faraday Future, την εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων που ήρθε κάνοντας κρότο, φιλοδοξώντας να «χτυπήσει» την Tesla.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Σε προηγούμενο άρθρο σας ενημερώσαμε για τη σειρά παραιτήσεων από το φιλόδοξο αυτό project που έως τώρα «γέννησε» το φουτουριστικό πρωτότυπο FFZERO1 και μετά το FF 91 (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ).

Μετά τον επικεφαλής εσωτερικού σχεδιασμού, Pontus Fontaeus, τον υπευθύνο του οικονομικού τμήματος, Stefan Krause, τον επικεφαλής τεχνολογιών, Ulrich Kranz, τον επικεφαλής της γραμμής παραγωγής, Bill Strickland, αλλά και τον υπεύθυνο διαχείρισης προμηθευτών, Tom Wessner, έπεται και συνέχεια στις παραιτήσεις.

Advertisement
Advertisement

Ο τελευταίος ήταν ένα από τα πέντε ιδρυτικά μέλη της Faraday Future και ένας ακόμα εξ αυτών, ο επικεφαλής σχεδιασμού Richard Kim, τον ακολούθησε! Σύμφωνα με το «The Verge» παρέδωσε την παραίτησή του πριν από μερικές ημέρες. Το ίδιο λίγο νωρίτερα και ο επικεφαλής HR, Alan Cherry.

Έτσι από τους… «πρώτους πέντε», στην εταιρεία έχουν μείνει μόνο οι Nick Sampson και Dag Reckhorn. Αν και όπως φαίνεται, όχι για πολύ…

Faraday-Future-FFZERO1-Concept-f640