Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: H Italdesign Zerouno Duerta εν δράσει!

Ελλάδα 0:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: H Italdesign Zerouno Duerta εν δράσει!

ΝΕΑ

Video: H Italdesign Zerouno Duerta εν δράσει!

ΝΕΑ

Δύο μήνες μετά το ντεμπούτο της στην 88η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Italdesign μας «συστήνει» εκ νέου την εντυπωσιακή Zerouno Duerta μέσω ενός σύντομου αλλά δυναμικού video!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Πρόκειται για την ανοιχτή εκδοχή του ιταλικού μοντέλου που στην κουπέ του βερσιόν είχε αποκαλυφθεί ένα χρόνο νωρίτερα. Εξίσου εντυπωσιακή και επιθετική σε εμφάνιση, με πληθώρα αεραγωγών και αεροδυναμικών βοηθημάτων, η Duerta τραβάει το μάτι ακόμα και εν στάσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως χρησιμοποιεί το πλαίσιο του Audi R8 αλλά πέραν της ιδιαίτερης σχεδίασης, έχει κάνει και εκτενή δίαιτα χάρη στη χρήση ανθρακονημάτων και αλουμινίου.

Advertisement
Advertisement

Από το R8 V10 Plus προέρχεται και το κινητήριο σύνολο, ο γνωστός ατμοσφαιρικός κινητήρας 5.2 lt και απόδοσης 610 ίππων «Made in Ingolstadt». Στην περίσταση, όπου η κίνηση περνά σε όλους τους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου επτά σχέσεων και διπλού συμπλέκτη, εξασφαλίζεται επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 3.2 δευτερόλεπτα, με την τελική ευθεία να ορίζεται στα 330 km/h.

Η Zerouno Duerta θα παραχθεί σε μόλις πέντε κομμάτια, με έκαστο να κοστίζει 1.9 εκατομμύρια ευρώ. Δείτε την πρωτότυπη να κάνει… φασαρία στο video που ακολουθεί!