ΝΕΑ

Εξαντλήθηκε προτού παρουσιαστεί η 911GT2 RS

Ελλάδα 4:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εξαντλήθηκε προτού παρουσιαστεί η 911GT2 RS

ΝΕΑ

Εξαντλήθηκε προτού παρουσιαστεί η 911GT2 RS

ΝΕΑ

Το γερμανικό περιοδικό AutoBild ανέφερε πρόσφατα με ένα δημοσίευμά του, πως η νέα 911 GT2 RS της Porsche έχει εξαντληθεί ήδη, προτού μάλιστα καν παρουσιαστεί. Το εργοστάσιο θα κατασκευάσει σύμφωνα με πληροφορίες μόλις 1.000 κομμάτια της πιο hard core 911 που φτιάχτηκε ποτέ. Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Βέβαια δεν αρκεί κάποιος να επιθυμεί να θαυμάζει, να λατρεύει ή να διαθέτει μόνο χοντρό πορτοφόλι. Απαιτείται παράλληλα, να υπάρχει και ο έντιμος πρότερος βίος. Και όπου έντιμος για τον μέλλοντα ιδιοκτήτη σημειώστε πως συνυπολογίζεται η σχέση του με την γερμανική εταιρία. Για παράδειγμα, οι νυν κάτοχοι της 918 Spyder βρίσκονται ήδη στη πρώτη γραμμή της λίστας για να αποκτήσουν το «θηρίο» προτού αυτό περάσει στους κοινούς θνητούς. Σημειώστε εδώ πως οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν μετά τον Οκτώβριο.

Να σας υπενθυμίσουμε την αιτία του κακού. Με άλλα λόγια, ο 3.8 επίπεδος εξακύλινδρος bi-turbo βενζινοκινητήρας θα παράγει 700 ίππους και 76,0 kgm ροπής, με σύστημα ψεκασμού νερού που είδαμε τελευταία από την BMW. Για τα 0-100 απαιτούνται 2,9 sec, ενώ η μέγιστη ταχύτητα προσεγγίζει τα 340 km/h.

Advertisement
Advertisement

Porsche-911-gt2-rs-tsiro-640