Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τα 5 πιο ακριβά νερά

Ελλάδα 14:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα 5 πιο ακριβά νερά

Men + Speed

Τα 5 πιο ακριβά νερά

Men + Speed

Στην Ελλάδα μπορεί να μην είναι τόσο ακριβό το νερό, αλλά υπάρχουν 5 μπουκάλια νερού που είναι τα ακριβότερα στον κόσμο και οι τιμές σου σκορπίζουν εγκεφαλικά. Ένα ωραία φτιαγμένο και διακοσμημένο μπουκάλι νερό έχει γίνει τάση σε ολόκληρο τον κόσμο, αφού το design παίζει πλέον ρόλο στη ζωή μας. Με την έλευση του εμφιαλωμένου νερού ως είδος πολυτελείας, πολλές εταιρείες άρχισαν να ανεβάζουν τις τιμές και να δημιουργούν μπουκάλια με νερό για λίγους και καλούς.

Advertisement
Advertisement

Δείτε παρακάτω τη λίστα με τα πιο ακριβά εμφιαλωμένα νερά…

Veen
water-Veen-640

Μία φιάλη 750ml του νερού Veen κοστίσει περίπου 23$. Προέρχεται από τη Φινλανδία, η οποία έχει αναμφισβήτητα το καλύτερο και πιο καθαρό νερό στον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Bling H 2 0
water-Bling-H2O-Swaroski-Bottle-640

Το νερό Bling H20 είναι στην Τρίτη θέση της λίστας μας, καθώς μία φιάλη 750 ml πωλείται για 40$. Το μπουκαλι είναι στολισμένο με κρύσταλλα Swarovski και corked σαν ένα μπουκάλι σαμπάνιας.

Fillico-Fillico
water-Fillico-640

Advertisement

Το Fillico-Fillico κοστίζει 219$. Παράγεται στην Οσάκα της Ιαπωνίας, είναι μακράν το πιο πρόσφατο στην αγορά των ακριβών υδάτων. Ακόμα δεν είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ.

Kona nigari
waterKona-Nigari-640

Advertisement

Μόλις 2 ουγγιές αυτό το μικρό μπουκάλι θα σας κοστίσει περίπου 33.50$. Ως εκ τούτου, η φιάλη των 750 ml κοστίζει 402$ . Η αφαλάτωση του  θαλασσινού νερού συλλέγεται από 2.000 πόδια κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού από το μεγάλο νησί της Χαβάης. Γνωστό για την απώλεια βάρους, αλλά και την βελτίωση της ποιότητας του δέρματος από τις ιδιότητες αυτού του νερού, όπου αποκλειστικά μπορεί να βρεθεί στην Ιαπωνία.

Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani
water-Acqua-di-Cristallo-Tributo-a-Modigliani-640

Αυτό είναι το πιο ακριβό μπουκάλι νερό στο κόσμο και κοστίζει 60.000$ ανά 750 ml. Η αξία του είναι τόσο μεγάλη χάρη στο χειροποίητο 24 καρατίων μπουκάλι του, εμπνευσμένο από το έργο του Ιταλού καλλιτέχνη Amedeo Clemente Modigliani.

Advertisement