Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ελπίζει σε καλύτερο αγώνα ο Raikkonen

Ελλάδα 13:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ελπίζει σε καλύτερο αγώνα ο Raikkonen

FORMULA 1

Ελπίζει σε καλύτερο αγώνα ο Raikkonen

FORMULA 1

Μπορεί ο Kimi Raikkonen να έκανε ως συνήθως χαμηλή πτήση στις κατατακτήριες δοκιμές, σημειώνοντας την πέμπτη καλύτερη επίδοση στη μάχη της Pole Position του Άμπου Ντάμπι, όμως αυτό δεν του στερεί την αισιοδοξία ενόψει του αγώνα που είναι και ο τελευταίος της χρονιάς.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο οδηγός της Ferrari θα εκκινήσει πέμπτος, δύο θέσεις πίσω από τον teammate του Sebastian Vettel και ανάμεσα στις δύο Red Bull των Daniel Ricciardo και Max Verstappen. Πιστεύει όμως, βάσει και των δοκιμών της Παρασκευής στη Γιας Μαρίνα, πως ένα καλό αποτέλεσμα είναι εφικτό.

«Είχαμε καλό ρυθμό στις προσομοιώσεις αγώνα άρα περιμένω οι διαφορές να είναι πολύ πιο μικρές. Θα είναι ένας ωραίος αγώνας. Οι προσπεράσεις δεν είναι εύκολες εδώ αλλά ούτε και αδύνατες. Για να δούμε», σχολίασε ο 38χρονος οδηγός.

Advertisement
Advertisement

Ο «Iceman» ήταν επτά δέκατα πίσω από το χρόνο της pole position χθες και μιλώντας μετά το πέρας των κατατακτήριων στη μεικτή ζώνη, έριξε το φταίξιμο στα ελαστικά. Πράγμα που δεν συμβαίνει πρώτη φορά.

«Το μονοθεσιό μας ήταν πολύ καλό αλλά ήταν δύσκολο να καταφέρεις να αποδίδουν σταθερά τα ελαστικά. Ενώ ένιωθες πως είχες καλό κράτημα, ξαφνικά είχες αλλού είχες υπέρ-στροφή και αλλού υποστροφή. Ένιωθα να έχω την ταχύτητα αλλά να μη μπορώ να την αξιοποιήσω», είπε ο Raikkonen.

H εκκίνηση του τελευταίου Grand Prix της χρονιάς είναι στις 3 το μεσημέρι.

Advertisement

vettel-abudhabi17-vernardis-a640tall

Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Βερναρδής/The RaceBox

Advertisement