Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Προσεύχεται σε θαύμα για τον Schumacher o Vettel

Ελλάδα 22:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προσεύχεται σε θαύμα για τον Schumacher o Vettel

FORMULA 1

Προσεύχεται σε θαύμα για τον Schumacher o Vettel

FORMULA 1

Από την πρώτη επαφή του Sebastian Vettel με τους εκπροσώπους του Τύπου στο περιθώριο των δοκιμών εξέλιξης της F1 στη Χερέθ, δεν θα μπορούσε να λείψει αναφορά στον Michael Schumacher. «Προσεύχομαι και ελπίζω να γίνει ένα θαύμα», λέει ο Γερμανός…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η γλώσσα του σώματος λέει πολλά, κουμπωμένος ο παγκόσμιος πρωταθλητής, προβληματισμένος και εμφανώς επηρεασμένος από την άτυχη στιγμή του Schumacher που αποτελούσε το ίνδαλμα του!

«Σοκαρίστηκα όπως και κάθε άλλο μέλος της κοινότητας της Formula 1. (Μακρά παύση….). Τον γνωρίζω προσωπικά εδώ και πολύ καιρό, τον θαύμαζα όλη μου τη ζωή. Όταν επέστρεψε στη Formula 1 είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα, γίναμε φίλοι. Δεν μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο αλλά είχαμε συχνή επικοινωνία. Στην αρχή άκουσα πως είχε ένα ατύχημα αλλά όπως όλοι, δεν περίμενα πως θα ήταν τόσο σοβαρό. Είναι όμως ακόμα σε κώμα και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι όταν ξυπνήσει – πράγμα απαίσιο για την οικογένεια και το στενό του περιβάλλον που δεν ξέρουν τι θα συμβεί. Παραμένω σοκαρισμένος όπως όλοι, προσεύχομαι και ελπίζω πως θα γίνει ένα θαύμα και θα αναρρώσει σε βαθμό που να είναι ο άνθρωπος που γνωρίζαμε πριν το ατύχημα»,  ανέφερε χαρακτηριστικά ο Sebastian Vettel.

Advertisement
Advertisement

Συνεχής ενημέρωση για τη μεγάλη μάχη του Michael Schumacher, εδώ.