Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ερχεται crossover απο την Hyundai με μικρούς turbo κινητήρες (upd)

Ελλάδα 10:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ερχεται crossover απο την Hyundai με μικρούς turbo κινητήρες (upd)

ΝΕΑ

Ερχεται crossover απο την Hyundai με μικρούς turbo κινητήρες (upd)

ΝΕΑ

Με όνομα και τεχνολογία εμπνευσμένη από τα αεροσκάφη, το Intrado αποτελεί την πλέον πρόσφατη δημιουργία του ευρωπαϊκού σχεδιαστικού κέντρου της Hyundai. Την παρουσίαση του σκίτσου έκανε ο Πρόεδρος του Hyundai Motor Group, Peter Schreyer, στην εκδήλωση του αγωνιστικού τμήματος της μάρκας, στο Όφενμπαχ της Γερμανίας.

Advertisement
Advertisement

Το Hyundai Intrado (το όνομά του παραπέμπει στο κάτω μέρος του φτερού των αεροπλάνων) έχει την κωδική ονομασία HED-9. Πρόκειται για ένα crossover το οποίο θα παρουσιαστεί τον προσεχή Μάρτιο στη Γενεύη και ξεχωρίζει από τις μικρές γυάλινες επιφάνειες, τους μεγάλους τροχούς και τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα. Φέρει την επόμενη γενιά του συστήματος κυψελών καυσίμου της Hyundai, με μικρότερες διαστάσεις και βάρος από αυτό που εξοπλίζει το ix35 Fuel Cell.

Σύμφωνα με τον Schreyer, τον άνθρωπο που άλλαξε την εικόνα των μοντέλων της Hyundai και της Kia, το Intrado είναι το πρώτο πρωτότυπο όχημα της Hyundai που ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα  Fluidic Sculpture 2.0. Στην κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί εξελιγμένα και ελαφρά υλικά, αλλά και άκρως αποδοτικά μηχανικά μέρη.

Σημειώστε πως το νέο μικρό crossover της Hyundai θα εξοπλίσζει τόσο με το νέο turbo 3κύλινδρο κινητηρα που ετοιμάζει η εταιρεία απόδοσης 100 και 130PS (ο αντίπαλος του Ford Ecoboost) όσο και με το νέο diesel ο οποίος αναμένεται να είναι χωρητικότητας 1,2lt και απόδοσης περίπου 85PS…

Advertisement
Advertisement

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο No1 site για το αυτοκίνητο στην Ελλάδα, το www.NewsAuto.gr, που αποκαλύπτει πρώτο όλα τα επόμενα σχέδια των αυτοκινητοβιομηχανιών…