Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Από 12.390 € το cross up!

Ελλάδα 4:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Από 12.390 € το cross up!

ΑΓΟΡΑ

Από 12.390 € το cross up!

ΑΓΟΡΑ

Η οικογένεια του αυτοκινήτου πόλης της Volkswagen αποκτά νέο μέλος, το cross up!, και η Kosmocar ανακοίνωσε την τιμή διάθεσής του στην ελληνική αγορά. Το μικρό γερμανικό μοντέλο με την off road εμφάνιση διατίθεται αποκλειστικά ως 5θυρο, με τον 3κύλινδρο κινητήρα 1.0 75 PS και 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Advertisement
Advertisement

Εξωτερικά, ξεχωρίζει από τα «αδελφάκια» του χάρη στους διαφορετικούς προφυλακτήρες με τις προστατευτικές ποδιές, στις ράγες οροφής, στα πλαστικά καλύμματα στα φτερά των τροχών και στα πλαϊνά του αμαξώματος, στους ασημί εξωτερικούς καθρέπτες. Έχουν τοποθετηθεί ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, οι οποίες πατάνε σε ελαστικά διαστάσεων 185/50. Επιπλέον, η απόσταση από το έδαφος είναι αυξημένη κατά 15 mm σε σχέση με το up! Στο εσωτερικό εντοπίζονται αλλαγές στα καθίσματα, ενώ το τιμόνι με το επίπεδο κάτω μέρος της στεφάνης έχει δερμάτινη επένδυση.

To cross up! πωλείται στη χώρα μας προς 13.350 ευρώ, τιμή που υποχωρεί στα 12.390 ευρώ με το όφελος της απόσυρσης. Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται 4 αερόσακοι, ESP, κλιματισμός, προβολείς ομίχλης, ηχοσύστημα ραδιο-CD με 6 ηχεία, ηλεκτρικά παράθυρα και ηλεκτρικοί/θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες. Το σύστημα πολυμέσων maps + more (NAVI, Bluetooth, Υπολογιστής Ταξιδίου, Think Blue Trainer, SD card) διατίθεται προαιρετικά στην τιμή των 340 ευρώ, ενώ επιπλέον χρέωση 240 ευρώ υπάρχει για σύστημα αυτόματης πέδησης City Emergency Brake.