Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έτοιμο και το ανανεωμένο Insignia OPC

Ελλάδα 12:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτοιμο και το ανανεωμένο Insignia OPC

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έτοιμο και το ανανεωμένο Insignia OPC

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μετά το 4θυρο, το 5θυρο και το Sports Tourer ήρθε η σειρά του κορυφαίου Insignia OPC να δεχτεί το καθιερωμένο φρεσκάρισμα στο μέσο του κύκλου ζωής κάθε αυτοκινήτου. Το μεσαίο οικογενειακό επιδόσεων ανανεώθηκε και θα κάνει πρεμιέρα στο ιδιαιτέρως πλούσιο περίπτερο της Opel στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Advertisement
Advertisement

Πέρα από το επανασχεδιασμένο εμπρός και πίσω μέρος του αμαξώματος, με τις «πινελιές» που παραπέμπουν σε κάθε δημιουργία του Opel Performance Center, το Insignia δέχτηκε επεμβάσεις στο πλαίσιο και κυρίως στον πίσω άξονα. Παράλληλα έγινε δουλειά πάνω στον τομέα του περιορισμού των θορύβων και των δονήσεων που περνούν στην καμπίνα των επιβατών. Το νέο λογισμικό του ESP υπόσχεται καλύτερη συμπεριφορά όταν το αυτοκίνητο εμφανίζει τάσεις υποστροφής.

Στο εσωτερικό ο οδηγός θα απολαύσει την αίσθηση από το νέο τιμόνι (προαιρετικά θερμαινόμενο), ενώ στον επανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων και τη μεγάλη οθόνη του συστήματος IntelliLink θα βλέπει μία σειρά από ενδείξεις, όπως τη θέση του γκαζιού και τη δύναμη των φρένων, τις τιμές της πλευρικής επιτάχυνσης g. Τα sport καθίσματα της Recaro διατίθενται προαιρετικά με δερμάτινη επένδυση και μνήμες.

Διαθέσιμο τόσο με 6τάχυτο μηχανικό όσο και με αυτόματο κιβώτιο, το τετρακίνητο Insignia προσφέρει επιδόσεις αντάξιες του λογότυπου OPC. Με το χειροκίνητο σύστημα μετάδοσης χρειάζεται 6 sec για να επιταχύνει στα 100 km/h (6,3 sec για το Sports Tourer), ενώ φθάνει σε τελική ταχύτητα τα 250 km/h (περιοριζόμενη ηλεκτρονικά). Για τους πιο… ανήσυχους, υπάρχει έκδοση – με το μηχανικό κιβώτιο – με τελική 270 km/h (265 km/h για το Sports Tourer).[nggallery id=2930]

Advertisement
Advertisement