Live Κίνηση
Περισσότερα
VW-TROC-2022

VW T-Roc: Πληθώρα εκδόσεων σε ελκυστικές τιμές

Ελλάδα 9:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW T-Roc: Πληθώρα εκδόσεων σε ελκυστικές τιμές

VW-TROC-2022

VW T-Roc: Πληθώρα εκδόσεων σε ελκυστικές τιμές

VW-TROC-2022

To ανανεωμένο Τ-Roc διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά, σε πολλές εκδόσεις κινητήρων και επίπεδα εξοπλισμού έτσι ώστε να καλύψει ένα ευρύ κοινό και κάθε είδους ανάγκη για ένα μοντέρνο premium SUV.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας πίσω του μία ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία 4 ετών και πάνω από ένα εκατομμύριο πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, το VW T-Roc αποτελεί την κορύφωση των σύγχρονων μεσαίων SUV, με premium χαρακτηριστικά ποιότητας και άνεσης και ένα πολύ μοντέρνο σχεδιαστικό χαρακτήρα.

Η πρόσφατη ανανέωσή του από την VW έχει ως στόχο να το διατηρήσει στην πρώτη γραμμή της κατηγορίας του, αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο την αίσθηση πολυτέλειας και εξελίσσοντας στον μέγιστο βαθμό το ψηφιακό και ηλεκτρονικό υπόβαθρο σε τεχνολογίες για την ασφάλεια και την διασύνδεση.

Όλα αυτά εκφράζονται μέσα από σοφά επιλεγμένες αλλαγές στο αμάξωμα που έχουν κάνει το νέο T-Roc ακόμα πιο δυναμικό και ξεχωριστό ως παρουσία. Ενώ και στο σαλόνι, υπάρχει μία γενικότερη αναβάθμιση, με νέα και πολύ πιο ποιοτικά αφρώδη υλικά στο ταμπλό, πιο μοντέρνα σχεδίαση και αμετάβλητο το σήμα κατατεθέν του αυτοκινήτου, τους μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές.

Advertisement
Advertisement

Το όλο σύνολο ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο στον τεχνολογικό τομέα, με το νέο σύστημα infotainment να εφοδιάζεται με νέο επεξεργαστή και το τελευταίας γενιάς λειτουργικό ΜΙΒ3.

Παράλληλα η VW μετέφερε όλη την τεχνολογία ασφάλειας και υποβοήθησης που διαθέτει σε ακριβότερες κατηγορίες και στο T-Roc, με αποτέλεσμα να έχουμε εδώ το πιο πλήρες και εξελιγμένο αυτοκίνητο της κατηγορίας του σε αυτόν τον τομέα.

Advertisement

Το νέο T-Roc έχει ξεκινήσει να διατίθεται ήδη στην χώρα μας, με μία ιδιαίτερα πλούσια και πλήρη γκάμα εκδόσεων τόσο σε κινητήρες όσο και σε εξοπλισμό.

Advertisement

Υπάρχουν τρεις βενζινοκινητήρες και ένας πετρελαιοκινητήρας, οι οποίοι συνδυάζονται είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων είτε με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων.

Στην βάση της γκάμας βρίσκεται ο τρικύλινδρος 1.0 TSI με μέγιστη απόδοση στους 110 ίππους. Πιο πάνω βρίσκεται ο τετρακύλινδρος 1.5 TSI με απόδοση 150 ίππων και στην κορυφή της γκάμας υπάρχει ο δίλιτρος τετρακύλινδρος TSI με ισχυ που φθάνει τους 190 ίππους. Την γκάμα συμπληρώνει ο τετρακύλινδρος TDI των 2,0 λίτρων με ισχύ 150 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται αποκλειστικά με τετρακίνηση 4MOTION.

Advertisement

Η ελληνική αντιπροσωπεία της VW προσφέρει στην χώρα μας το νέο Τ-Roc σε τρία πακέτα εξοπλισμού, Life, Style και R-Line. Ο εξοπλισμός ακόμα και από την βασική έκδοση είναι ιδιαίτερα πλήρης και κλιμακώνεται προς τα πάνω με ό,τι πιο σύγχρονο και εξελιγμένο σε ηλεκτρονικά συστήματα και ψηφιακές τεχνολογίες έχει να επιδείξει η κατηγορία.

Στην έκδοση R-LIne, υπάρχουν κάποιες έξτρα επεμβάσεις στο αμάξωμα έτσι ώστε να αποκτήσει ένα πιο σπορ χαρακτήρα, που να αντανακλά τα χαρακτηριστικά το πανίσχυρου T-Roc R των 300 ίππων.

Η έκδοση R-Line συνδυάζεται και με ένα ειδικό εξοπλιστικό πακέτο, με την ονομασία Black Style, το οποίο διαθέτει πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά σε μαύρο φινίρισμα καθώς και φιμέ πλαϊνά και πίσω παράθυρα, κολόνες με εμφάνιση σε carbon fiber και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει προαιρετικά σπορ καθίσματα αλλά και σπορ ρυθμίσεις στην ανάρτηση, τιμόνι μεταβλητής γεωμετρίας και έναν έξτρα σπορ πρόγραμμα οδήγησης.

Οι τιμές με τις οποίες πωλείται το νέο Τ-Roc στην χώρα μας είναι ιδιαίτερα προσιτές, με δεδομένη την τεχνολογική κυριαρχία και τον ξεκάθαρα premium χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Αναλυτικά ο κατάλογος ανάλογα με τον κινητήρα και το επίπεδο εξοπλισμού είναι ο παρακάτω.

T-Roc 1.0 TSI 110PS Life € 24.300
T-Roc 1.5 TSI 150PS Life € 25.900
T-Roc 1.5 TSI 150PS Style € 26.900
T-Roc 1.5 TSI 150PS DSG Life € 27.250
T-Roc 1.5 TSI 150PS DSG Style € 28.250
T-Roc 1.5 TSI 150PS DSG R-Line € 29.550
T-Roc 2.0 TSI 190PS 4MOTION DSG R-Line € 38.200
T-Roc 2.0 TDI 150PS DSG Life € 30.550
T-Roc 2.0 TDI 150PS 4MOTION DSG R-Line € 36.350
T-Roc Cabriolet 1.0 TSI 110PS € 32.400 142 6,0 € 99
T-Roc Cabriolet 1.5 TSI 150PS DSG € 36.900

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: VW T-Roc 1.5 TSI DSG
Στην Ελλάδα το ανανεωμένο VW T-Roc
Επίσημο: Αυτό είναι το ανανεωμένο VW T-Roc