Live Κίνηση
Περισσότερα
VW SUV 2021

VW Tiguan: Με πλούσιο ψηφιακό κόσμο

Ελλάδα 22:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

VW Tiguan: Με πλούσιο ψηφιακό κόσμο

VW SUV 2021

VW Tiguan: Με πλούσιο ψηφιακό κόσμο

VW SUV 2021

Το VW Tiguan προσφέρεται με δύο επιλογές hi-tech συστημάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αλλά και μεγάλη δέσμη συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης.

Advertisement
Advertisement

Το νέο VW Tiguan είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, έχοντας νέο design και νέες τεχνολογίες, ενώ ταυτόχρονα διακρίνεται για την αφθονία χώρων που προσφέρει.

Πέρα, ωστόσο, από τα παραπάνω, το κομψό SUV… καλωσορίζει τους επιβάτες σε έναν πλούσιο ψηφιακό κόσμο, ο οποίος είναι απλός στη χρήση του και προσφέρει υψηλού επιπέδου συνδεσιμότητα. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στα συστήματα infotainment.

Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται το “Ready 2 Discover Media” που συνοδεύεται με έγχρωμη οθόνη αφής TFT 20,3 cm (8”) με δυνατότητα αναβάθμισης σε NAVI, ραδιόφωνο Οκτώ ηχεία (4×20 Watt), Αισθητήρες προσέγγισης χεριού (Proximity Sensors), Τρεις υποδοχές USB (type C), Bluetooth, Δωρεάν χρήση We Connect Plus, μαζί με We Connect για έναν χρόνο, App-Connect, με App-Connect Wireless για Apple CarPlay™ και Android Auto™ της Google.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο θα βρείτε εδώ

Σύστημα Infotainment “Discover Pro”. 

Advertisement

Η VW μεριμνά και όσους ζητούν ακόμη περισσότερα. Αυτό το επιτυγχάνει με το διαισθητικό σύστημα πολυμέσων “Discover Pro”. Μέσω του τελευταίου ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να χειριστούν το σύστημα Infotainment “Discover Pro” απλά μέσω της λειτουργίας Gesture control –με ένα πέρασμα του χεριού μπροστά από την οθόνη. Και χάρη στις Online υπηρεσίες We Connect έχουν καθ’ οδόν στη διάθεσή τους πληροφορίες για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο.

Το σύστημα Infotainment “Discover Pro” περιλαμβάνει:

Advertisement

– Έγχρωμη οθόνη αφής 9,2″ με NAVI

– Ραδιόφωνο

– Οκτώ ηχεία (4×20 Watt)

Advertisement

– Αισθητήρες προσέγγισης χεριού (Proximity Sensors)

– Τρεις υποδοχές USB (type C)

– Gesture Control

– Εξελιγμένο Voice Control

– Bluetooth

– Αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας

– Δωρεάν χρήση We Connect Plus, μαζί με We Connect* για τρία χρόνια

– App-Connect, με App-Connect Wireless για Apple CarPlay™ και Android Auto™ της Google

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο θα βρείτε εδώ

vw tiguan ehybrid

Στο επίκεντρο η ασφάλεια

Το νέο Tiguan διαθέτει αναβαθμισμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού καθώς και αυτόνομης οδήγησης. Το τιμόνι είναι ευαίσθητο στην αφή για να εξασφαλίζεται η διάδραση με τον οδηγό, ενώ έχει αναβαθμιστεί και το Travel Assist, στο οποίο περιλαμβάνονται στοιχεία όπως το σύστημα διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας, το οποίο διαθέτει πλέον καλύτερο λογισμικό που του επιτρέπει ακόμα και σε «ταλαιπωρημένους» δρόμους με προβληματική διαγράμμιση, να κρατάει το αυτοκίνητο σταθερά στη θέση του.

Επίσης, στις αναβαθμίσεις του Adaptive Cruise Control, έχει ενσωματωθεί και η ανάγνωση των σημάτων του ΚΟΚ, προκειμένου το αυτοκίνητο να ανταποκρίνεται ακόμα και αυτόματα και να προσαρμόζεται καλύτερα στην κίνηση με τη χρήση του συστήματος.

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο θα βρείτε εδώ

Διαβάστε επίσης:
Στην Ελλάδα το νέο VW Tiguan R των 320 ίππων (+τιμές)
VW Tiguan: Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Η δυναμική εμφάνιση του VW Tiguan