Live Κίνηση
Περισσότερα
VW SUV 2021

Η δυναμική εμφάνιση του VW Tiguan

Ελλάδα 11:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η δυναμική εμφάνιση του VW Tiguan

VW SUV 2021

Η δυναμική εμφάνιση του VW Tiguan

VW SUV 2021

Το μεσαίο SUV της VW εκπέμπει μια «επιθετική» αύρα, η οποία ενισχύεται περαιτέρω μέσω του πακέτου “R-Line Black Style”, με την πληθώρα διακοσμητικών στοιχείων σε μαύρο χρώμα.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Tiguan, το δημοφιλές μεσαίο SUV της γερμανικής εταιρείας, βρίσκεται στην Ελλάδα προβάλλοντας πιο άνετο, πιο ισχυρό και δικτυωμένο από ποτέ.

Πέρα από τα παραπάνω, ευδιάκριτο προσόν του μοντέλου συνιστά και δυναμική του εμφάνιση, η οποία διαμορφώνεται μέσω των ισχυρών αναλογιών του δυναμικού εμπρός μέρους, των καθαρών και του ξεχωριστού πίσω μέρους.

Advertisement
Advertisement

Πακέτο R-Line για περισσότερες δόσεις… επιθετικότητας

Στο πακέτο εξωτερικής εμφάνισης R-Line Black Style, ξεχωρίζει μεταξύ άλλων, το κομψό λογότυπο R-Line σε διχρωμία στη μάσκα. Τα μαύρα γυαλιστερά καλύμματα καθρεφτών και τα μαύρα διακοσμητικά πλαίσια γύρω από τα παράθυρα, καθώς και τα κατά 90% φιμέ πίσω και πλευρικά τζάμια αναδεικνύουν μια εμφάνιση που «παντρεύει» την επιθετικότητα με την πολυτέλεια. Οι ζάντες ελαφρού κράματος 19” «Valencia», επίσης σε μαύρο χρώμα, συμπληρώνουν ιδανικά την εμφάνιση αυτού του ξεχωριστού Tiguan. Εναλλακτικά, διατίθενται ζάντες ελαφρού κράματος 20” «Suzuka» σε μαύρο ή «Misano» σε μαύρο με γυαλιστερή επιφάνεια.

Advertisement

Premium εσωτερικό

Το ευρύχωρο εσωτερικό του νέου Tiguan, είναι ένας χώρος για πρωτοπόρους. Χάρη στα διαισθητικά χειριστήρια του προσαρμοσμένου στον οδηγό Cockpit, ο τελευταίος μπορεί και επικεντρώνετε μόνο σε ό,τι έχει ουσία. Αυτόν τον σκοπό εξυπηρετεί για παράδειγμα το πολυλειτουργικό δερμάτινο τιμόνι ή η έγχρωμη οθόνη Active Info TFT 26 εκατοστών (10,25 ιντσών).

Advertisement

vw tiguan ehybrid

Τα άνετα και πολυτελή καθίσματα κάνουν τις μετακινήσεις σας απολαυστικές, την ώρα που ο εσωτερικός φωτισμός Ambient δημιουργεί μια υψηλού επιπέδου ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Σχεδίαση φωτών

Advertisement

Το Tiguan έχει τη δική του ξεχωριστή ακτινοβολία. Για αυτό φροντίζουν τα πίσω φώτα LED και οι προαιρετικοί προβολείς IQ.LIGHT LED Matrix, που περιλαμβάνουν και σύστημα διαρκώς προσαρμοζόμενου φωτισμού μεγάλης σκάλας «Dynamic Light Assist». Έτσι λοιπόν, ανάλογα με την κατάσταση οδήγησης, επιμέρους τμήματα LED ενεργοποιούνται ή απενεργοποιούνται στοχευμένα για την κατανομή του φωτός. Η συγκεκριμένη λειτουργία παρέχει χείρα βοηθείας στον οδηγό, και δεν προκαλεί ενόχληση στους υπόλοιπους οδηγούς. Χαμόγελα προκαλεί και το το ενσωματωμένο δυναμικό φλας, το οποίο δείχνει την κατεύθυνση με κινούμενη ροή φωτός.

Ambient φωτισμός

Από την πρώτη στιγμή που θα αποκτηθεί, οι επιβάτες θα βλέπουν κάθε μέρα το Tiguan με διαφορετικό φωτισμό, καθώς υπάρχει μια παλέτα 30 χρωμάτων για τον εσωτερικό φωτισμό. Είτε πρόκειται για ψυχρότερη ή θερμότερη ατμόσφαιρα χρωμάτων, στη φωτισμένη πόλη ή τη νύχτα στον σκοτεινό επαρχιακό δρόμο, δημιουργείαι  μια διαφορετική και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Επιβλητικές ζάντες

Ο συνδυασμός ζαντών-ελαστικών είναι καθαρά θέμα προτίμησης. Ξεχωριστή νότα δίνουν οι ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών “Misano” οι οποίες κοσμούν τόσο το Tiguan R-Line όσο και το Tiguan R-Line “Black Style”.

Διαβάστε επίσης:
To νέο VW Tiguan είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα (τιμές)  
Plug-in υβριδική έκδοση αποκτά το νέο VW Tiguan
VW Tiguan: Όσα πρέπει να γνωρίζετε