Live Κίνηση
Περισσότερα
VW SUV 2021

VW T-Cross: Με κορυφαία ασφάλεια

Ελλάδα 20:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW T-Cross: Με κορυφαία ασφάλεια

VW SUV 2021

VW T-Cross: Με κορυφαία ασφάλεια

VW SUV 2021

Εκτός από το μοντέρνο design του και την εντυπωσιακή πρακτικότητά του, το μικρό SUV της VW ξεχωρίζει και για την ασφάλεια που παρέχει στους επιβάτες του.

Advertisement
Advertisement

Με αποθεωτικά σχόλια είχε φτάσει στην ελληνική αγορά το VW T-Cross, καθώς συγκεντρώνει πολλά από τα όσα αναζητά κανείς από το νέο του αυτοκίνητο.

Το T-Cross διακρίνεται για το υπερσύγχρονο design του, ενώ με το που εισέλθει κανείς στην καμπίνα θα συστηθεί με ένα ιδιαίτερα ευρύχωρο εσωτερικό.

Πέρα, όμως, από τα παραπάνω, το μικρό SUV της VW προσφέρει κορυφαία και πρωτόγνωρα για την κατηγορία επίπεδα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Γι’ αυτό άλλωστε και η γερμανική μάρκα είχε λανσάρει το σλόγκαν «I am Safe» –  για να τονίσει την κορυφαία ασφάλεια που προσφέρει το εν λόγω μοντέλο. Συγκεκριμένα και υψηλά επίπεδα παθητικής ασφάλειας αλλά και τα πιο εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο προσφέρονται εδώ

Αυτόνομη πέδηση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, φρενάρισμα εμπρός από αφηρημένους πεζούς και υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας είναι μερικά μόνο από τα συστήματα που ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου.

Advertisement

Κοιτώντας πιο αναλυτικά την τεχνολογική φαρέτρα ασφαλείας, συναντάμε στο βασικό εξοπλισμό το Lane Assist παρεμβαίνει διορθωτικά στο τιμόνι και υποδεικνύει στον οδηγό να παραμείνει στην λωρίδα κυκλοφορίας του, το Front Assist για επιτήρηση της εμπρός περιοχής και με δυνατότητα αυτόνομης πέδησης σε επείγουσες καταστάσεις με το σύστημα City Emergency Braking System (Σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης) αλλά και το Pedestrian Monitoring (Λειτουργία αναγνώρισης πεζών) και την αναγνώριση ποδηλάτων.

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο προσφέρονται εδώ

Advertisement

Η μακρά λίστα των συστημάτων με τα οποία εφοδιάζεται το T-Cross δεν τελειώνει εδώ! Άξια αναφοράς και τα Blind Spot Sensor και Rear Traffic Alert που προειδοποιούν για οχήματα που βρίσκονται στις τυφλές γωνίες, αλλά και στην περιοχή πίσω από το αυτοκίνητο κατά την οπισθοπορεία από ένα χώρο στάθμευσης.

Τέλος, στον εξοπλισμό ας προστεθεί και το Adaptive Cruise Control, ένα ενεργητικό σύστημα ελέγχου και διατήρησης σταθερής απόστασης από τα προπορευόμενα οχήματα με την βοήθεια ραντάρ ενώ στην περίπτωση πιθανού ατυχήματος, το σύστημα πρόληψης προστασίας των επιβατών κλείνει αυτόματα τα παράθυρα και την οροφή, συσφίγγοντας ταυτόχρονα τις ζώνες ασφαλείας, αυξάνοντας τη δύναμη των φρένων.

Advertisement

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο προσφέρονται εδώ

Διαβάστε επίσης:
Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι το νέο VW T-Cross Coupe
Στην Ελλάδα το VW T-Cross 1.0 TSI 110 PS (+τιμές)
VW T-Cross: Άνετο και πρακτικό