Live Κίνηση
Περισσότερα
VW Golf

VW Golf με δύο συστήματα διεύθυνσης

Ελλάδα 21:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

VW Golf με δύο συστήματα διεύθυνσης

VW Golf

VW Golf με δύο συστήματα διεύθυνσης

VW Golf

Το Volkswagen Golf είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στην ιστορία της αυτοκίνησης και στην όγδοη γενιά του, προσφέρει περισσότερα από ποτέ!

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, όντας φτιαγμένο για να καλύπτει κάθε θέλω και κάθε… οδηγικό γούστο, το νέο Golf εφοδιάζεται με δύο διαφορετικά συστήματα διεύθυνσης!

Στη βασική έκδοση του μοντέλου της γερμανικής εταιρείας, ο λόγος μετάδοσης είναι σταθερός.

Σε σύγκριση με τον προηγούμενο, ο λόγος αυτού του συστήματος διεύθυνσης είναι πλέον αισθητά πιο άμεσος (i = 14,6 αντί για 15,0), έχοντας ως αποτέλεσμα μικρότερη γωνία στροφής τιμονιού και επιτρέποντας πιο άμεση απόκριση του οχήματος.

Advertisement
Advertisement

 

Ταυτόχρονα όμως, ένα προοδευτικό σύστημα διεύθυνσης είναι προαιρετικά διαθέσιμο. Αυτό έχει ακόμα πιο άμεσο λόγο στο κέντρο (i = 14,1) με μόνο δύο στροφές του τιμονιού από άκρη σε άκρη.

Έχουν δημιουργηθεί νέοι αλγόριθμοι στο λογισμικό και των δύο συστημάτων, οι οποίοι ενισχύουν περαιτέρω τη δυναμική απόκριση του συστήματος διεύθυνσης. Έτσι, το σύστημα διεύθυνσης συμβάλλει αποφασιστικά στο δυναμικό χαρακτήρα του νέου Golf: άμεσο, ακριβές, σταθερό και με ακρίβεια κατευθυνόμενο μέχρι και την περιοχή υψηλών ταχυτήτων.

Advertisement