Live Κίνηση
Περισσότερα
VW TAIGO 2022

VW Taigo: Μια νέα μοντέρνα πρόταση σε ελκυστική τιμή

Ελλάδα 18:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW Taigo: Μια νέα μοντέρνα πρόταση σε ελκυστική τιμή

VW TAIGO 2022

VW Taigo: Μια νέα μοντέρνα πρόταση σε ελκυστική τιμή

VW TAIGO 2022

Η VW μεγαλώνει την γκάμα των SUV της με ένα ιδιαίτερα όμορφο αυτοκίνητο, με κουπέ γραμμές, δυναμικά χαρακτηριστικά και μία τιμή έκπληξη για την premium αίσθηση που προσφέρει στους επιβάτες του.

Advertisement
Advertisement

Τα σύγχρονα compact SUV είναι η κατηγορία με την μεγαλύτερη ανάπτυξη σε όλες τις αγορές της Ευρώπης, και ήδη η VW έχει κυρίαρχη παρουσία σε αυτήν, με πολλά και σημαντικά μοντέλα.

Τώρα έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα, το νέο Taigo το οποίο αποτελεί μία νέα πρόταση με έμφαση στην σχεδίαση και σε ένα πιο δυναμικό χαρακτήρα χάρη στην κουπέ αισθητική του πίσω μέρους.

Advertisement
Advertisement

Το νέο SUV της VW διαθέτει ένα πολύ κομψό design, με πολύ ιδιαίτερο στιλ ενώ παρέχει πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης για να μπορέσει ο κάθε αγοραστής να το προσαρμόσει στις δικές του ανάγκες.

Διαθέτοντας στον βασικό του εξοπλισμό προβολείς full LED, πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων Digital Cockpit των 12,5 ιντσών, νέο εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων με μεγάλη οθόνη αφής, και πολλά ακόμα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, το 4,26 μέτρων Τaigo βάζει τον τεχνολογικό και αισθητική πήχη της κατηγορίας του.

Advertisement

Χάρη στο μεγάλο του μεταξόνιο στα 2,554 μέτρα μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 4 ή και 5 επιβάτες ενώ ιδιαίτερα μεγάλος και πρακτικός είναι και ο χώρος των αποσκευών, με χωρητικότητα που αγγίζει τα 440 λίτρα.

Στον εξοπλισμό για την ασφάλεια και την υποβοήθηση του οδηγού υπάρχουν όλα τα σύγχρονα συστήματα που διαθέτει η VW, εξασφαλίζοντας μάλιστα και δυνατότητα ημιαυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.

Advertisement

Παράλληλα διατίθενται και όλα τα σύγχρονα ψηφιακά εξοπλιστικά στοιχεία όπως το App-Connect Wireless (ανάλογα με τις προδιαγραφές του εξοπλισμού), που προσφέρει κορυφαία συνδεσιμότητα.

Σε επίπεδο κινητήριων συστημάτων, το Taigo διατίθεται με επιλογή από δύο τρικύλινδρους και ένα τετρακύλινδρο κινητήρα, με ισχύ 95 PS (70 kW), 110 PS (81 kW) και 150 PS (110 kW), με τη μέγιστη ταχύτητα στα 183 χλμ./ώρα, 191 χλμ./ώρα και 212 χλμ./ώρα αντίστοιχα.

Advertisement

Οι κινητήρες συνδυάζονται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων (DSG, από ισχύ 110 PS).

Στην ελληνική αγορά, το νέο Taigo θα είναι διαθέσιμο σε δύο πλούσια εξοπλισμένες εκδόσεις, Life και Style. Δημοφιλή στοιχεία εξοπλισμού, όπως οι προβολείς LED και το Digital Cockpit είναι στάνταρ.

Οι τιμές του νέου Taigo στην χώρα μας ξεκινούν από τις 21.100 ευρώ για την έκδοση 1.0 TSI με τους 95 ίππους και το χειροκίνητο κιβώτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε τα πρώτα VW Taigo που ήρθαν στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα το ολοκαίνουριο VW Taigo (+τιμή)
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο VW Taigo