Live Κίνηση
Περισσότερα
VOLKSWAGEN

Volkswagen We: Συνδεσιμότητα και υπηρεσίες κινητικότητας

Ελλάδα 10:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volkswagen We: Συνδεσιμότητα και υπηρεσίες κινητικότητας

VOLKSWAGEN

Volkswagen We: Συνδεσιμότητα και υπηρεσίες κινητικότητας

VOLKSWAGEN

Ανακαλύψτε το Volkswagen We, τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα της Volkswagen, στην οποία συνδυάζονται όλες οι ψηφιακές υπηρεσίες και εφαρμογές κινητικότητας, για να διαμορφώσετε την κινητικότητά σας πιο εύκολα, πιο βιώσιμα και πιο ελκυστικά. Δικτυωθείτε με το Volkswagen σας και τον κόσμο του Volkswagen We.

Advertisement
Advertisement

Τι είναι συνδεσιμότητα;
Με τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας της γερμανικής εταιρείας, η ψηφιοποίηση εισέρχεται στο Volkswagen σας και σας επιτρέπει μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια και ψυχαγωγία. Με τη σύνδεση του οχήματός σας με το διαδίκτυο λαμβάνετε πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, υπενθύμιση για το επόμενο σέρβις, streaming και διαδικτυακό ραδιόφωνο ή γρήγορη βοήθεια σε περίπτωση μιας βλάβης.

We Connect
Η επόμενη γενιά των κινητών online υπηρεσιών. Σε όλα τα συμβατά με την υπηρεσία We Connect οχήματα, όπως το νέο Golf, Passat, T-Roc Cabrio ή Arteon, είστε πάντα online, εφόσον το επιθυμείτε. Χάρη στην ενσωματωμένη κάρτα eSIM, το όχημά σας Volkswagen μπορεί να συνδέεται από την αρχή στο διαδίκτυο.

Advertisement
Advertisement

Car-Net
Με τις κινητές online υπηρεσίες του Car-Net φτάνετε πιο γρήγορα στον προορισμό και είστε ενημερωμένοι με τον καλύτερο τρόπο. Πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, ελεύθεροι χώροι στάθμευσης και τιμές πρατηρίων καυσίμων, όλα ενσωματωμένα στην πλοήγηση με Car-Net «Guide & Inform». Το smartphone σας ως τηλεχειριστήριο, με το Car-Net «Security & Service» μπορείτε να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε με άνεση τις πόρτες και τον χώρο αποσκευών μέσω της εφαρμογής We Connect.

We Connect Go
Χάρη στην εφαρμογή «We Connect Go» (iOS / Android), μπορείτε να έχετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο σας άμεσα προσβάσιμες στο smartphone σας. Απλά, συνδέστε το Volkswagen σας με το κινητό σας μέσω της ειδικής συσκευής Data-Plug και όλες οι πληροφορίες μεταφέρονται αυτόματα στο κινητό σας μέσω Bluetooth.Η υπηρεσία αυτή είναι συμβατή σε όλα τα μοντέλα Volkswagen από το 2008 και μετά. Διαβάστε παρακάτω όλα τα μοναδικά πλεονεκτήματα του «We Connect Go».

Advertisement

App-Connect
Θέλετε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια και άνεση τις εφαρμογές του smartphone σας στο όχημα; Χάρη στο App-Connect είναι τόσο εύκολο όσο ποτέ. Σας επιτρέπει να χειρίζεστε επιλεγμένες εφαρμογές και περιεχόμενα με άνεση απευθείας στο Volkswagen σας. Μεταφέρονται στην οθόνη του συστήματος Infotainment και μπορείτε να τις χειρίζεστε άνετα και πρακτικά εντός του οπτικού πεδίου σας. Έτσι αποκτάτε πανεύκολη πρόσβαση για παράδειγμα σε μουσική, ειδήσεις, χάρτες ή ηχογραφημένα βιβλία. Η Volkswagen σας παρέχει τρεις διεπαφές για τη σύνδεση του smartphone με πολυάριθμες δυνατότητες: Apple CarPlay, Android Auto της Google και MirrorLink. Η χρήση του Apple CarPlay είναι πλέον και ιδιαίτερα άνετη για οχήματα που υποστηρίζουν We Connect χάρη στην ασύρματη δυνατότητα σύνδεσης για τα συστήματα πλοήγησης «Discover Media» και «Discover Pro».

Advertisement