Live Κίνηση
Περισσότερα
VOLKSWAGEN

Υπηρεσίες και πακέτα Car-net στο vw.gr

Ελλάδα 21:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Υπηρεσίες και πακέτα Car-net στο vw.gr

VOLKSWAGEN

Υπηρεσίες και πακέτα Car-net στο vw.gr

VOLKSWAGEN

Είστε κάτοχος ενός Volkswagen; Αυτός είναι ο τρόπος να περάσετε πιο ξεκούραστα την ημέρα – με τις online υπηρεσίες του Car-Net.

Advertisement
Advertisement

Μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε απαντήσεις σχετικά, με μία απλή επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα της γερμανικής εταιρείας στην Ελλάδα. Και αφού μπείτε στο Volkswagen.gr, είναι δύο οι οδηγοί που μπορούν να σας οδηγήσουν στη σχετική ενότητα.

Μπορείτε να ακολουθήσετε το βασικό μενού, πάνω αριστερά στη σελίδα, να επιλέξετε την ενότητα «Συνδεσιμότητα & Υπηρεσίες κινητικότητας», από εκεί την υπό-ενότητα «Συνδεσιμότητα» και την υπό-κατηγορία «Car-Net».

Advertisement
Advertisement

H άλλη οδός αφορά scroll down στην κεντρική σελίδα ώσπου να φτάσετε στην ενότητα «Συνδεσιμότητα & υπηρεσίες κινητικότητας». Εκεί υπάρχουν διάφορες επιλογές, συνεχίζεται στην ενότητα Volkswagen We που σας ανοίγει ένα νέο ορίζοντα. Εκεί μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα του Volkswagen We, τη δημιουργία Volkswagen ID, ένα χρήσιμο video παρουσίασης αλλά και πληροφορίες για το Automotive Cloud 2020.

Κι έπειτα, τα επόμενα βήματα:
– Τι είναι συνδεσιμότητα
– Τι είναι We Connect
– Υπηρεσίες και πακέτα Car-net

Advertisement

Εκεί λοιπόν ανοίγει ένας νέος κόσμος καθώς με το Guide & Inform, ο προορισμός σας βρίσκεται μπροστά στα μάτια σας σε πραγματικό χρόνο! Μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες και να ξεναγηθείτε στις υπό-ενότητες:
– Security & Service
– eRemote
– Car-Net στο Touareg

Παράλληλα, οδηγίες ενεργοποίησης του Car-net αλλά και ανάλυση των διαθέσιμων υπηρεσιών.

Advertisement

Επιπλέον, κι άλλες πληροφορίες στον τομέα της ασφάλειας αλλά και πλήρης ανάλυση όλων των διαθέσιμων πακέτων, της διάρκειας ισχύος, τιμές και προϋποθέσεις.

Ακόμα, τη χρήση του Car-Net μέσω της εφαρμογής We Connect αλλά και τρόπους επικοινωνίας με ειδικούς της Volkswagen που μπορούν να απαντήσουν σε περαιτέρω απορίες σας.

Advertisement