Live Κίνηση
Περισσότερα
VOLKSWAGEN

Διαμόρφωσε το δικό σου VW Golf!

Ελλάδα 17:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαμόρφωσε το δικό σου VW Golf!

VOLKSWAGEN

Διαμόρφωσε το δικό σου VW Golf!

VOLKSWAGEN

Σε μία εποχή όπου οι απομακρυσμένες υπηρεσίες γίνονται ολοένα και περισσότερο κομμάτι της ζωής μας, η Volkswagen σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το Golf των ονείρων σας, από τον καναπέ του σπιτιού σας!

Advertisement
Advertisement

Για του λόγου το αληθές, θα σας παρουσιάσουμε τα πολύ απλά βήματα που πρέπει να κάνετε, ώστε μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, του tablet ή του κινητό σας, να διαμορφώσετε το δημοφιλές γερμανικό μοντέλο βάσει των δικών σας αναγκών και του δικού σας γούστου! Έτσι μπορείτε να διαμορφώσετε το Golf τον ονείρων σας, μέσα σε 5 λεπτά!

Μπαίνετε λοιπόν στο Volkswagen.gr και από το μενού επιλέγετε την ενότητα «Μοντέλα και Διαμόρφωση».

Advertisement
Advertisement

Εκεί διαθέσιμη είναι όλη η γκάμα της μάρκας από το Βόλφσμπουργκ, συμπεριλαμβανομένου και του νέου, όγδοης γενιάς Golf. Το επιλέγετε και στη συνέχεια προχωράτε στην ενότητα διαμόρφωσης.

Στη συνέχεια στην οθόνη σας εμφανίζεται το μοντέλο επιλογής, στα διαθέσιμα επίπεδα εξοπλισμού. Και φυσικά, υπάρχει η σχετική λίστα που παρουσιάζει αναλυτικά τα στοιχεία εξοπλισμού που περιλαμβάνει η συγκεκριμένη έκδοση – είτε έχουμε να κάνουμε με την Life, είτε με τη Style.

Advertisement

Στη βάση της λίστας υπάρχει το κουμπί για την διαμόρφωση του Golf βάσει των ιδιαίτερων επιλογών σας. Κι εκεί έχουμε πλέον πέντε διαφορετικές ενότητες με τις οποίες μπορείτε να «πειραματιστείτε».

Advertisement

Ας ξεκινήσουμε με την επιλογή χρώματος. Αμέσως εμφανίζεται η διαθέσιμη παλέτα, με απλά, μεταλλικά και περλέ χρώματα.

Διαλέγετε το χρώμα που σας ταιριάζει και αμέσως μετά το σύστημα σας μεταφέρει στην επιλογή ζαντών.

Advertisement

Στη συνέχεια η διαδικασία διαμόρφωσης περνάει στο εσωτερικό και το χρώμα της ταπετσαρίας.

Αυτά είναι τα… βασικά, υπάρχει όμως πληθώρα επιλογών σε ότι αφορά στον προαιρετικό εξοπλισμό. Αυτές αφορούν στον τομέα της ανάρτησης, το σύστημα Infotainment, το αντικλεπτικό σύστημα, τον εξοπλισμό άνεσης (head-up display, keyless access, lounge pack, mobile key), τον εξωτερικό εξοπλισμό (πανοραμική οροφή, σκούρα κρύσταλλα, κοτσαδόρος), τον εσωτερικό εξοπλισμό και τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού (Side Assist, rearview camera, Πακέτο «IQ Drive Plus», προβολείς LED Plus).

Για το τέλος αφήσαμε την επιλογή του τι θα κρύβεται στην καρδιά του νέου σας Golf: το κινητήριο σύνολο!

Αφού επιλέξετε τα παραπάνω βήμα-βήμα, στο website της Volkswagen εμφανίζεται σύνοψη των επιλογών σας. Αναλυτικά το κόστος κάθε μίας και το συνολικό κόστος του Golf που δημιουργήθηκε… μόνο για εσάς!

Εύκολο δεν ήταν; Μπείτε λοιπόν στο Volkswagen.gr, διαμορφώστε το νέο Golf όπως εσείς θέλετε και είστε έτοιμοι για παραγγελία!