Live Κίνηση
Περισσότερα
VOLKSWAGEN

Αγοράστε το νέο VW Polo online!

Ελλάδα 13:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αγοράστε το νέο VW Polo online!

VOLKSWAGEN

Αγοράστε το νέο VW Polo online!

VOLKSWAGEN

Μπορεί κανείς να αγοράσει αυτοκίνητο μέσω… διαδικτύου; Κι όμως, αυτή είναι μία επιλογή διαθέσιμη πλέον και στη χώρα μας!

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα μπορεί να γίνει με πολύ απλά και κατανοητά βήματα, όπως μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Volkswagen στην Ελλάδα. Καθώς εν μέσω κρίσης, οι μεγάλες εταιρείες είναι αυτές που προσαρμόζονται γρήγορα στα νέα δεδομένα, δραστηριοποιούνται και μένουν κοντά στους πελάτες τους φροντίζοντας πάντα να μένουν ευχαριστημένοι.

Αυτό γίνεται πραγματικότητα εφαρμόζοντας υπηρεσίες, οι οποίες όχι μόνο διευκολύνουν κατά την περίοδο της κρίσης αλλά και μπορούν να διατηρηθούν ακόμη και όταν αυτή περάσει.

Μία από τις πρώτες λύσεις, που προτάθηκαν στο κοινό ήταν η online πώληση μοντέλων, που αναπτύχθηκε από την Kosmocar στα πρότυπα αντίστοιχων υπηρεσιών του εξωτερικού. Λειτουργεί παράλληλα και σε συνεργασία με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων της, με στόχο να προσφέρει μία σύγχρονη και αναβαθμισμένη εμπειρία αγοράς στον υποψήφιο πελάτη της γερμανικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά με 3 απλά βήματα:

  1. Επιλέξτε την νέα πλατφόρμα Volkswagen Online και θα μπείτε στο κομμάτι των επιλογών. Μέσω αυτών η VW σας προσφέρει τη δυνατότητα να παραγγείλετε το αγαπημένο σας Volkswagen εύκολα και απλά από την άνεση του σπιτιού σας. Ας δούμε για παράδειγμα το νέο Polo. Στο κομμάτι των επιλογών σας προτείνονται τα μοντέλα:

Polo 1.0 MPI EVO 80PS Trendline: Καύσιμο: Βενζίνη, Κιβώτιο: Χειροκίνητο, Κυβισμός/Ιπποδύναμη: 999 cc / 80 ps, CO2:106 g/km.

Advertisement

Polo 1.0 TSI 95PS Comfortline: Καύσιμο: Βενζίνη, Κιβώτιο:Χειροκίνητο, Κυβισμός/Ιπποδύναμη:999 cc / 95 ps, CO2:105 g/km

Polo 1.0 TSI 95PS DSG Comfortline: Καύσιμο: Βενζίνη, Κιβώτιο: Αυτόματο, Κυβισμός/Ιπποδύναμη: 999 cc / 95 ps, CO2:108 g/km

Advertisement

2. Επιλέξτε μέσα από μια πλούσια γκάμα ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων Volkswagen.

Επωφεληθείτε από την προνομιακή χρηματοδότηση και το Online Bonus, που θα σας φέρνουν πιο κοντά στο αγαπημένο σας μοντέλο Volkswagen (η πλατφόρμα περιέχει συγκεκριμένο αριθμό μοντέλων και εκδόσεων).

Advertisement

3. Κάντε την κράτησή σας και ένας Εξουσιοδοτημένος ‘Έμπορος VW θα επικοινωνήσει μαζί σας

Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και ολοκληρώστε την online κράτηση. O Εξουσιοδοτημένος Έμπορος Volkswagen θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ολοκληρώσει τη διαδικασία παραγγελίας και παράδοσης του νέου σας Volkswagen.

Προσφορές με Bonus

Εκτός από το εύκολο τρόπο απόκτησης online για το το Polo, η Volkswagen σας επιβραβεύει για την χρήση της online αγοράς με: Online Bonus έως 1.500€, δόση από 119€ το μήνα και 1η δόση 6 μήνες μετά.