Live Κίνηση
Περισσότερα
ΔΟΚΙΜΕΣ

“Πήραμε” τα βουνά με Jeep Renegade…

Ελλάδα 17:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Πήραμε” τα βουνά με Jeep Renegade…

ΔΟΚΙΜΕΣ

“Πήραμε” τα βουνά με Jeep Renegade…

ΔΟΚΙΜΕΣ

Το Jeep Renegade (Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016 για την Ελλάδα) αποτελεί το πιο μοσχοπουλημένο Jeep όχι μόνο στο εξωτερικό, αλλά πολύ περισσότερο στη χώρα μας. Φρεσκάρουμε τη μνήμη μας, ευκαιρίας δοθείσης…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι λόγοι της επιτυχίας πολλοί και διαφορετικοί. Καταρχάς, ποντάρει στο συναίσθημα που προκαλεί η εταιρική ταυτότητα, σε όποιον του λέει κάτι αυτή η χαρακτηριστική γρίλια, αλλά και η αγέρωχη εκτός δρόμου ντελικάτη αμφίεση, θυμίζοντας φυσικά ένδοξες εποχές της φίρμας.

Από την άλλη πλευρά, πρόκειται για το μικρότερο μοντέλο της Jeep και δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά στις εξωτερικές διαστάσεις, αλλά και στη χωρητικότητα των κινητήρων η οποία ξεκινά παρακαλώ από τα 1,4 λίτρα βενζίνης (140 και 170 ίππους αντίστοιχα) με ή χωρίς τετρακίνηση.

Advertisement
Advertisement

Jeep-Araxova-camp-tsiro-640

Στην άψογα σχεδιασμένη πίστα της «ελληνικής» Jeep στο Λιβάδι της Αράχωβας, είχαμε από πρώτο χέρι τη δυνατότητα να διαπιστώσουμε πως το Renegade διαθέτει ακέραια τα εκτός δρόμου γονίδια, αφού η τετρακίνητη έκδοση δεν κολλά και δεν σταματά πουθενά, είτε πρόκειται για νερολακούβες, χαντάκια, βουνά, λάσπες και ότι άλλο στοιχείο ή καλύτερα εμπόδιο της φύσης, μπορεί να συναντήσει στο διάβα του…

Γι αυτό το λόγο αγαπήθηκε πολύ από το κοινό (η Jeep να σημειωθεί πως έκανε ρεκόρ πωλήσεων στην Ευρώπη το 2016, σε σχέση με πέρυσι), ενώ αναμένεται να αγαπηθεί περισσότερο με τα μόλις 21.900 ευρώ που κοστίζει πλέον η δημοφιλής έκδοση πετρελαίου των 1,6 λίτρων (120 ίπποι), με την κίνηση μόνο στους δυο (εμπρός) τροχούς και το χειροκίνητο κιβώτιο των έξι σχέσεων.

Advertisement