Live Κίνηση
Περισσότερα
ΔΟΚΙΜΕΣ

LIVE από Πόζναν: Οδηγούμε όλες τις BMW M σε πίστα!

Ελλάδα 8:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

LIVE από Πόζναν: Οδηγούμε όλες τις BMW M σε πίστα!

ΔΟΚΙΜΕΣ

LIVE από Πόζναν: Οδηγούμε όλες τις BMW M σε πίστα!

ΔΟΚΙΜΕΣ

M135i, M235 Xdrive, M3, M4, M6 Coupè και Gran Coupè, X5M, X6M, όλη την γκάμα M είχαμε διαθέσιμη σε πίστα δοκιμών του Πόζναν, στην Πολωνία. Μιλάμε για τη χαρά του μεγάλου παιδιού!

Advertisement
Advertisement

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΛΩΝΙΑ: ΑΚΗΣ ΤΕΜΠΕΡΙΔΗΣ (www.twitter.com/theworldoffroad)

Πόσο παντηλίκι σηκώνει μία M3 σε βρεγμένο steering pad; Πόσο εύκολα διορθώνεις μία Μ4 όταν ξεκολλήσει η ουρά της, επίσης σε βρεγμένη άσφαλτο; Είναι καλύτερη μία M με τα ηλεκτρονικά σε θέση comfort ή sport+; Πόσο σπορ είναι μία M135i δίπλα στις αυθεντικές M; Πώς ταξιδεύει μία M6 με τον 8κύλινδρο των 560 ίππων και πόσα είδαμε στο κοντέρ της; Πώς στρίβουν τα δύο θηρία των δυόμισι τόνων – οι M5X και M6X – σε πίστα αεροδρομίου;

Όλα αυτά τα είδαμε και τα ζήσαμε όλη ημέρα σε ένα παλιό αεροδρόμιο το οποίο μετέτρεψε σε πίστα δοκιμών ο Sobiesław Zasada, ένας παλιός οδηγός ράλι του πρώην ανατολικού μπλοκ και αρκετές φορές πρωταθλητής Ευρώπης!

Advertisement
Advertisement

Βάλθηκε να μας τρελάνει μάλλον η BMW και ο Νίκος Ταγκούλης, ο Έλληνας υπεύθυνος επικοινωνίας της μάρκας για τις χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης, στήνοντας ένα 8ωρο εξαντλητικών δοκιμών με όλα τα διαμάντια της βαυαρικής γκάμας. Τώρα που στέγνωσε ο ιδρώτας από τις διορθώσεις και τα πλευρικά g, τώρα που έσβησε το χαμόγελο ευτυχίας από τα παντηλίκα σε στεγνό και βρεγμένο, είναι να αναρωτιέσαι: πού το πάνε οι Βαυαροί με τις M; Και πώς θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους στις επόμενες γενιές τους;

Θα σας απαντήσουμε σ’ αυτό, μαζί με όλες τις εντυπώσεις μας από το Πόζναν, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και on board videos, προσεχώς εδώ στο NewsAuto!