Live Κίνηση
Περισσότερα
SUZUKI 2023

Suzuki S-CROSS: Πρακτικότητα και τεχνολογία Hybrid SUV στο maximum

Ελλάδα 14:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki S-CROSS: Πρακτικότητα και τεχνολογία Hybrid SUV στο maximum

SUZUKI 2023

Suzuki S-CROSS: Πρακτικότητα και τεχνολογία Hybrid SUV στο maximum

SUZUKI 2023

Εντυπωσιακή εμφάνιση, απόλυτη λειτουργικότητα και κορυφαίες Hybrid SUV τεχνολογίες είναι το τρίπτυχο που κάνει το Suzuki S-CROSS το πιο ελκυστικό SUV της κατηγορίας του.

Advertisement
Advertisement

Με το σύγχρονο αγοραστή να αναζητά το διαφορετικό και εκείνη την πρόταση που θα τον βγάλει από την πεπατημένη, η Suzuki ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα με το S-CROSS ,ένα αυτοκίνητο γεμάτο σχεδιαστική αυτοπεποίθηση, τολμηρές γραμμές και ασυναγώνιστη Hybrid SUV φυσιογνωμία.

Το S-CROSS είναι μία πρόταση που έρχεται να ανταποκριθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό στις απαιτήσεις της σημερινής αγοράς των υβριδικών αυτοκινήτων, συνδυάζοντας ένα εντυπωσιακό αμάξωμα με κορυφαία πρακτικότητα και τεχνολογίες που κάνουν την ζωή του οδηγού ακόμα πιο εύκολη και σίγουρα πιο ασφαλή.

Το Suzuki S-CROSS κερδίζει σε εμφάνιση και άνεση

Advertisement
Advertisement

Η νέα σχεδίαση του Suzuki S-CROSS χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερα μοντέρνα εμπρός μάσκα, με το μαύρο γυαλιστερό χρώμα να προσθέτει μία διάσταση πολυτέλειας και δυναμισμού. Σε αυτό βοηθούν και οι προβολείς τόσο εμπρός όσο και πίσω, με τα χαρακτηριστικά LED φωτιστικά σώματα που δίνουν μία έντονη οπτική «υπογραφή» στο αυτοκίνητο και το κάνουν άμεσα αναγνωρίσιμο.

Τον χαρακτήρα του Hybrid SUV τονίζουν ακόμα περισσότεροι οι τετραγωνισμένοι θόλοι των τροχών αλλά και οι λεπτομέρειες σε χρώμιο τόσο εμπρός όσο και πίσω, που αντανακλούν την μεγάλη παράδοση της εταιρίας στην κατασκευή καθαρόαιμων εκτός δρόμου οχημάτων.

Advertisement

Το σαλόνι του S-CROSS είναι η επιτομή της άνεσης και της ευχάριστης αίσθησης για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους. Για το τελευταίο φροντίζει ο μεγάλος χώρος αποσκευών των 430 λίτρων ο οποίος έχει πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης και αρκετά κανονικό σχήμα ώστε να είναι πλήρως εκμεταλλεύσιμος.

Advertisement

Η ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης των εξαιρετικών υλικών είναι κορυφαία, ενώ στοιχεία όπως τα θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, ο διζωνικός κλιματισμός, οι θύρες USB για φόρτιση κινητών συσκευών, η τεράστια ηλιοροφή, τονίζουν ακόμα περισσότερο μια αίσθηση συγκρατημένης πολυτέλειας που χαρακτηρίζει το σαλόνι του S-CROSS.

Το ψηφιακό πακέτο τεχνολογιών ψυχαγωγίας και διασύνδεσης είναι κορυφαίο για τα δεδομένα της κατηγορίας. Η κεντρική οθόνη του συστήματος Infotainment των 9 ιντσών είναι υψηλής ευκρίνειας και με όμορφα γραφικά, διαθέτοντας μία πληθώρα λειτουργιών για κάθε παράμετρο του αυτοκινήτου.

Advertisement

Η οθόνη του ηχοσυστήματος διαθέτει τις πιο σύγχρονες ψηφιακές δυνατότητες, όπως το Apple CarPlay, το Android Auto, την αναγνώριση φωνής και την πραγματοποίηση κλήσεων μέσω της λειτουργίας Bluetooth. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται επίσης ραδιόφωνο, συσκευή αναπαραγωγής μουσικής και ταινιών μέσω USB, αλλά και η δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής μέσω iPod και Bluetooth.

Στην ίδια οθόνη προβάλλονται και άλλες πληροφορίες, όπως οι κατανάλωση καυσίμου, η ροή της ενέργειας στο υβριδικό σύστημα καθώς και εικόνες από την κάμερα οπισθοπορείας ή την πανοραμική κάμερα των 360 μοιρών.

Ο πίνακας οργάνων περιλαμβάνει μία οθόνη 4,2 ιντσών, με πολλαπλές ενδείξεις που αφορούν τις πιο βασικές λειτουργίες που πρέπει να γνωρίζει ο οδηγός κατά την φάση της κίνησης του αυτοκινήτου.

Το Suzuki S-CROSS κερδίζει και σε ασφάλεια

Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια και τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, η Suzuki πραγματικά ξεπερνά κάθε αντίστοιχη πρόταση στην κατηγορία της σε αριθμό τεχνολογιών χάρη στην «ομπρέλα» συστημάτων Suzuki Safety Support.

Πιο συγκεκριμένα διατίθενται συστήματα όπως το Dual Sensor Brake Support (DSBS) για αποφυγή σύγκρουσης με πεζούς, το Adaptive Cruise Control με λειτουργία Stop & Go, το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, το σύστημα αποφυγής αλλαγής λωρίδας, την προειδοποίηση εκτροπής, το σύστημα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας, το σύστημα αναγνώρισης τυφλού σημείου, το σύστημα Hill Hold, το σύστημα υποβοήθησης οπίσθιας διασταυρούμενης κυκλοφορίας, τους αισθητήρες στάθμευσης κ.ά.

Οικογενειακό ή περιπετειώδες, το Hybrid SUV S-CROSS υπόσχεται κορυφαίες διαδρομές

Με ένα τέτοιο πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο και με την άνεση που προσφέρουν οι μεγάλοι χώροι για πέντε ενήλικες επιβάτες, το Suzuki S-CROSS μοιάζει ως η ιδανική επιλογή για μία οικογένεια που θέλει ένα χρηστικό και όμορφο SUV για να καλύψει μία πληθώρα αναγκών.

Το απόλυτο μπαλαντέρ της ελληνικής αγοράς, το S-CROSS, φέρνει την αύρα της Suzuki στην κατηγορία των σύγχρονων SUV, συνδυάζοντας μοναδικά οδηγικά χαρακτηριστικά, εξαιρετικές επιδόσεις και δυνατότητες εντός και εκτός ασφάλτου, και μία εξαιρετική σχέση τιμής προς απόδοση που δύσκολα βρίσκει αντίπαλο στην κατηγορία του.

Σας περιμένει στο Suzuki.gr ή στο επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων Suzuki για να ένα test drive που θα αλλάξει όσα ήξερες για την οδήγηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Suzuki S-Cross: Δυνατότητες πέρα από τα όρια!
Suzuki S-Cross, για τα πάντα (+video)
Το Suzuki Vitara έγινε και πλήρως υβριδικό (+τιμές)