Live Κίνηση
Περισσότερα
SUZUKI 2021

Μοντέρνο στιλ και υψηλή τεχνολογία για το νέο Suzuki Vitara

Ελλάδα 5:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μοντέρνο στιλ και υψηλή τεχνολογία για το νέο Suzuki Vitara

SUZUKI 2021

Μοντέρνο στιλ και υψηλή τεχνολογία για το νέο Suzuki Vitara

SUZUKI 2021

To ανανεωμένο Suzuki Vitara συνδυάζει μία ιδιαίτερα μοντέρνα και ελκυστική εμφάνιση με κορυφαία επίπεδα τεχνολογίας, δημιουργώντας ένα σύγχρονο SUV έτοιμο να ικανοποιήσει και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

Advertisement
Advertisement

Η διαχρονική παρουσία του Vitara στην αγορά ήταν πάντα συνυφασμένη με τις μοναδικές του ικανότητες σε κάθε είδους έδαφος και την εξαιρετική του προσαρμοστικότητα σε όλες τις συνθήκες στις οποίες του ζητείται να κινηθεί.

Στη νέα του γενιά ακολουθεί και αυτό τα μηνύματα της εποχής, αποκτώντας μία πιο σύγχρονη και εντυπωσιακή εμφάνιση, παραμένοντας όμως στην ουσία του ένα ιδιαίτερα ικανό αυτοκίνητο, με δυνατότητες που ξεπερνούν τα όρια της κατηγορίας του όταν κληθεί να κινηθεί και πέρα από την άσφαλτο.

Το Vitara τελευταίας γενιάς είναι ένα ιδιαίτερα ελκυστικό αυτοκίνητο, με δυναμικές γραμμές και σύγχρονες λεπτομέρειες. Όπως για παράδειγμα τα νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED τα οποία διαθέτουν μία πολύ χαρακτηριστική μπλε λωρίδα, που προσδίδει μία πολύ προηγμένη αισθητική.

Advertisement
Advertisement

Ξεχωριστή αίσθηση στο εμπρός μέρος δίνουν και τα πολύ ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα ομίχλης με λυχνίες LED τα οποία είναι τοποθετημένα σε κάθετη διάταξη. Την δυναμική εικόνα του αυτοκινήτου τονίζει ακόμα περισσότερο η επιβλητική μάσκα με τις λεπτομέρειες χρωμίου. Στοιχεία που καθιστούν το νέο Vitara ένα ιδιαίτερα κομψό και όμορφο SUV της σημερινής αγοράς.

Το σαλόνι είναι και αυτό ανανεωμένο και βελτιωμένο σε σχεδίαση και ποιότητα κατασκευής, με κορυφαία στην όψη υλικά. Εξαιρετική είναι και η εργονομία με φυσικούς διακόπτες να διευκολύνουν τις πιο συχνές λειτουργίες. Τα υλικά έχουν βελτιωθεί με την κεντρική κονσόλα να καλύπτεται πλέον από αφρώδες πλαστικό.

Advertisement

Στο κέντρο της κονσόλας βρίσκεται η οθόνη για την λειτουργία του συστήματος πολυμέσων. Είναι 7 ιντσών, με υψηλή ανάλυση και πολύ σωστή κατανομή των μενού για εύκολη πλοήγηση. Στο σύστημα multimedia μπορεί να συνδεθεί το smartphone και να γίνεται χρήση των εφαρμογών μέσω της οθόνης.

Advertisement

Στον πίνακα οργάνων υπάρχει μία προηγμένη έγχρωμη οθόνη LCD των 4,2 ιντσών μέσω της οποίας ο οδηγός παίρνει μία πληθώρα πληροφοριών για την λειτουργία του αυτοκινήτου, όπως η κατάσταση της τετρακίνησης AllGrip, η επιτάχυνση G, η διακύμανση της ενέργειας στην υβριδική έκδοση, η επιτάχυνση, η χρήση φρένου και πολλές ακόμα.

Η άνεση για τους επιβάτες είναι σε κορυφαία επίπεδα για τα δεδομένα της κατηγορίας, καθώς οι σχεδιαστές της Suzuki έχουν εκμεταλλευτεί στο έπακρο το 2,5 μέτρων μεταξόνιο του Vitara. Oι χώροι για τους επιβάτες είναι εξαιρετικοί ιδίως για τους πίσω. Ενώ πολύ μεγάλο και ιδιαίτερα εύχρηστο είναι και το πορτ-μπαγκάζ με την χωρητικότητά του να ξεκινά από τα 375 λίτρα και να φθάνει έως και τα 1.120 με τα πίσω καθίσματα πλήρως αναδιπλωμένα.

Advertisement

Εκτός από την σημαντική ποιοτική αναβάθμιση του σαλονιού του νέου Vitara, η Suzuki φρόντισε να το εφοδιάσει με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει για την υποβοήθηση και την διευκόλυνση του οδηγού στην καθημερινότητά του. Υπάρχει για παράδειγμα κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες παρκαρίσματος που κάνουν “παιχνιδάκι” το παρκάρισμα ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Παράλληλα διατίθεται η ομπρέλα συστημάτων Suzuki Safety Support, το οποίο χρησιμοποιεί κάμερα και αισθητήρα laser που βρίσκονται στο παρμπρίζ έτσι ώστε να μπορεί να υποστηρίξει όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης που παρέχει στον οδηγό το νέο Vitara.

Μεταξύ αυτών υπάρχει το σύστημα υποβοήθησης της πέδησης DSBS έτσι ώστε να αποφεύγεται η σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο ή πεζό με αυτόματη ενεργοποίηση των φρένων, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδα, σύστημα αποφυγής αλλαγής λωρίδας, σύστημα προειδοποίησης εκτροπής, σύστημα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας, σύστημα αναγνώρισης τυφλού σημείου, Adaptive Cruise Control με Stop & Go κ.ά.

Το νέο Vitara διατίθεται στην χώρα μας σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, GL, GL+ και GLX με την βασική αλλά ιδιαίτερα πλούσια εξοπλισμένη έκδοση να ξεκινά από τα 17.790 ευρώ. Μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή για ένα αυτοκίνητο που έχει αποδείξει σε βάθος χρόνου τις ικανότητές του αλλά και την κορυφαία αξιοπιστία που διακρίνει τα αυτοκίνητα της Suzuki, Kαι έχει καταστήσει το όνομα Vitara συνώνυμο της αντοχής και της απόδοσης σε κάθε είδους οδηγική συνθήκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διακοπές με το Suzuki Vitara 1.4 Hybrid 48V 2WD
Στην Ελλάδα το νέο Suzuki Vitara Hybrid (+τιμές)
Τα τεχνικά στοιχεία των Suzuki Vitara, S-Cross και Swiss Sport SHVS 48V