Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Land Rover Discovery PHEV: Mε 309 άλογα & 2 λτ./100 χλμ. κατανάλωση (video)

Ελλάδα 12:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Land Rover Discovery PHEV: Mε 309 άλογα & 2 λτ./100 χλμ. κατανάλωση (video)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Land Rover Discovery PHEV: Mε 309 άλογα & 2 λτ./100 χλμ. κατανάλωση (video)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η plug-in υβριδική έκδοση του premium SUV της Land Rover διακρίνεται για τις προηγμένες τεχνολογίες και τη δυνατότητα να κυκλοφορεί και αμιγώς… ηλεκτρικά. Σημειώστε, μεταξύ άλλων, πως οι εξαιρετικές επιδόσεις που προσφέρουν αυτού του είδους τα αυτοκίνητα, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που οι πωλήσεις των plug in υβριδικών Land Rover “απογειώθηκαν” τον προηγούμενο μήνα.

Advertisement
Advertisement

Το ολοκαίνουργιο Land Rover Discovery PHEV είναι διαθέσιμο στις εγκαταστάσεις της Spanos Luxury Cars , ενώ μπορείτε να γευτείτε μια πρώτη οδηγική εμπειρία.

Με τεχνολογία plug-in hybrid, το νέο Discovery PHEV πορσφέρει προηγμένες τεχνολογίες, premium εσωτερικό και off-road δυνατότητες, εκτοξεύοντας την οδηγική απόλαυση. Η τελευταία, μάλιστα, δεν λειτουργεί εις βάρος του περιβάλλοντος, με την κατανάλωση βενζίνης να διατηρείται σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα.

Πιο συγκεκριμένα η μεικτή κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 αντιστοιχούν σε 2 λτ./100 χλμ., και 46 γρμ./χλμ. αντίστοιχα (αμφότερα βάσει WLTP), ενώ η ηλεκτρική αυτονομία αποτυπώνεται σε 55 χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Το νέο P300e, το νέο plug-in hybrid Land Rover Discovery βασίζεται στην προηγμένη αρχιτεκτονική της Land Rover Premium Transverse, σχεδιασμένη για να υποστηρίζει την ηλεκτροκίνηση, διατηρώντας ταυτόχρονα την ικανότητα off-road της Land Rover. Το νέο μοντέλο plug-in hybrid P300e συμπληρώνει τα ήδη υπάρχοντα mild-hybrid SUV 48V, προσφέροντας νέα επίπεδα απόδοσης στην κατηγορία των premium compact SUV.

Advertisement

Το Land Rover Discovery P300e συνδυάζει βενζινοκινητήρα 200PS (147kW) 1,5 λίτρου, με έναν ηλεκτροκινητήρα 109 PS (80 kW) ενσωματωμένο στον πίσω άξονα και τροφοδοτούμενο από μπαταρία ιόντων λιθίου 15 kWh που βρίσκεται κάτω από τα πίσω καθίσματα. Η επιτάχυνση 0-100 km/h έρχεται σε 6,6 δευτερόλεπτα ενώ μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα της τάξης των 135 km/h χρησιμοποιώντας μόνο ηλεκτρική ενέργεια.

Advertisement

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα χρηματοδότησης “Finance & Care” που συνδυάζεται με υπηρεσίες που σας προσφέρονται άτοκα όπως ασφάλεια αυτοκινήτου με εγγύηση αξίας και εξασφάλιση πληρωμής δανείου.

Το νέο Land Rover Discovery PHEV σάς περιμένει για να το γνωρίσετε και να το οδηγήσετε στη Spanos Luxury Cars, Λεωφ. Συγγρού 367, Αθήνα.