Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

To νέο Land Rover Defender X δεν “κολλάει” πουθενά (+video)

Ελλάδα 5:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To νέο Land Rover Defender X δεν “κολλάει” πουθενά (+video)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

To νέο Land Rover Defender X δεν “κολλάει” πουθενά (+video)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

To Land Rover Defender στην έκδοση Χ και με τον ισχυρό 3λιτρο βενζινοκινητήρα των 400 ίππων δεν γνωρίζει τι θα πει εμπόδιο.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Land Rover Defender αποτελεί έναν πραγματικό θρύλο στον κόσμο των τετρακίνητων μοντέλων και μπορείτε να το βρείτε στις εγκαταστάσεις της Spanos Luxury Cars.

Έχει γράψει τη δική του ιστορία και δεν είναι καθόλου υπερβολή να πάρει τον τίτλο του απόλυτου οχήματος εκτός δρόμου. Παράλληλα, έχει παραλάβει αρκετά βραβεία μεταξύ άλλων το World Car Design of the Year 2021, το οποίο αναγνωρίζει το καλύτερο αυτοκίνητο των τελευταίων 12 μηνών και επιβραβεύει αυτό που επιδεικνύει τα υψηλότερα πρότυπα από πλευράς καινοτομίας και σχεδιασμού. Ανάμεσα από 7 ειδικούς στη σχεδίαση αυτοκινήτων εξέτασαν τις υποψηφιότητες, καταλήγοντας στους φιναλίστ. Τέλος, 93 καταξιωμένοι δημοσιογράφοι αυτοκινήτου από όλο τον κόσμο ψήφισαν το μοντέλο που αξίζει το βραβείο World Car Design of the Year 2021.

Το Land Rover Defender στην έκδοση Χ εξοπλίζεται με επιπλέον αισθητικές πινελιές, οι οποίες “αγριεύουν” το τετρακίνητο “θηρίο”.

Advertisement
Advertisement

Η λειτουργία της προαιρετικής αερανάρτησης είναι εξαιρετική, καθώς συμβάλλει στην αναβάθμιση της άνεσης, ενώ ταυτόχρονα κολακεύει και ήδη πολύ καλή οδική συμπεριφορά. Αντίστοιχα το σύστημα διεύθυνσης μεταφράζει με ακρίβεια τις εντολές του οδηγού και μεταφέρει σε αυτόν χρήσιμες πληροφορίες αλλά και πολύτιμη εμπιστοσύνη.

Η εικόνα διατηρεί το άκρως θετικό πρόσημο και στην ισχυρότερη έκδοση P400, με τον 6κύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 3,0 lt με 400 PS.

Advertisement

Η ροπή των 550 Nm χαρίζει στο Defender την άνεση να πηγαίνει όπου επιθυμεί ο οδηγός. Φυσικά, η άψογη λειτουργία της τετρακίνησης συνεισφέρει σε αυτή την άνεση που αναφέραμε. Η μέση κατανάλωση, σύμφωνα με την εταιρεία, ξεκινάει από τα 11,2 lt./100 km και οι εκπομπές ρύπων CO2 είναι 255 g/km. Παρά το βάρος των 2.361 κιλών (στην 5θέσια διάταξη του 110), η διαδικασία επιτάχυνσης 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε μόλις 6,1 sec.

Advertisement

Το νέο Land Rover Defender (και η έκδοση Χ) σάς περιμένει για να το γνωρίσετε και να το οδηγήσετε στη Spanos Luxury Cars, Λεωφ. Συγγρού 367, Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Range Rover Velar PHEV: Πολυτέλεια με κατανάλωση… 2,3 lt/100 km (video)
Το νέο Range Rover Evoque PHEV στη Σπανός Α.Ε. (video)
H επετειακή BMW M5 35 Jahre Edition στη Σπανός Α.Ε. (video)

Advertisement