Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το νέο Range Rover Evoque PHEV στη Σπανός Α.Ε. (video)

Ελλάδα 21:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Range Rover Evoque PHEV στη Σπανός Α.Ε. (video)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το νέο Range Rover Evoque PHEV στη Σπανός Α.Ε. (video)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το νέο Range Rover Evoque plug-in hybrid με τους 309 ίππους έχει τη δυνατότητα να διανύσει έως και 55 χιλιόμετρα ηλεκτρικά.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Range Rover Evoque είναι διαθέσιμο στη Σπανός Α.Ε. και φέρει τεχνολογία plug-in hybrid electric vehicle (PHEV), ενώ παρέχει την απόδοση, τη φινέτσα και την ικανότητα που αναμένουν οι πελάτες μαζί με μια αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως και 55 km με εκπομπές CO2 μόλις 43 g/km.

Για τα παραπάνω εντυπωσιακά νούμερα, η βρετανική φίρμα συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα 1.500 κυβικών εκατοστών ισχύος 200 ίππων με έναν ηλεκτροκινητήρα 109 PS (80 kW) ενσωματωμένο στον πίσω άξονα και τροφοδοτούμενο από μπαταρία ιόντων λιθίου 15 kWh που βρίσκεται κάτω από τα πίσω καθίσματα.

Advertisement
Advertisement

Η απόδοση και η ικανότητα δεν επιδέχονται συμβιβασμούς, με επιτάχυνση 0-100km/h σε μόλις 6,4 δευτερόλεπτα.

Range Rover Evoque P300e

Advertisement

•Συνολική ισχύς / έξοδος ροπής: 309PS/ 540Nm
•Συνδυασμένη οικονομία καυσίμου WLTP: 2L/100km
•Συνδυασμένες εκπομπές CO2 WLTP: 43 g/km
•Αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία: 55km
•Χρόνος ταχείας φόρτισης: 0-80 τοις εκατό σε 30 λεπτά

Advertisement

3 προγραμμάτα οδηγήσης

1. Η λειτουργία HYBRID (η προεπιλεγμένη λειτουργία οδήγησης) – συνδυάζει αυτόματα ισχύ από τον ηλεκτροκινητήρα και τον βενζινοκινητήρα. Η λειτουργία προσαρμόζεται στις συνθήκες οδήγησης και στην υπολειπόμενη αυτονομία της μπαταρίας. Η είσοδος ενός προορισμού στο σύστημα πλοήγησης ενεργοποιεί τη λειτουργία Predictive Energy Optimisation (PEO) για την έξυπνη ενσωμάτωση δεδομένων διαδρομής και GPS με σκοπό τη μεγιστοποίηση της απόδοσης και της άνεσης για το επιλεγμένο ταξίδι.

2. Η λειτουργία EV (Ηλεκτρικό όχημα) – επιτρέπει στο όχημα να λειτουργεί αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα χρησιμοποιώντας την ενέργεια που αποθηκεύεται στην μπαταρία, για ήσυχες διαδρομές με μηδενικές εκπομπές καυσαερίων.

Advertisement

3. Λειτουργία SAVE – δίνει προτεραιότητα στον κινητήρα καύσης ως κύρια πηγή ενέργειας, διατηρώντας την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας στο επιλεγμένο επίπεδο.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα χρηματοδότησης «Finance & Care» με άτοκη χρηματοδοτούμενη ασφάλεια για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότης.

Το νέο Range Rover Evoque PHEV σάς περιμένει για να το γνωρίσετε και να το οδηγήσετε στη Σπανός Α.Ε.