Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Το US Open Cup απέκλεισε τον Salt Bae από τον τελικό του 2023

Ελλάδα 15:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το US Open Cup απέκλεισε τον Salt Bae από τον τελικό του 2023

MIRROR

Το US Open Cup απέκλεισε τον Salt Bae από τον τελικό του 2023

MIRROR

Μετά τα όσα απίστευτα έκανε ο Τούρκος η διοργάνωση αποφάσισε να του απαγορεύσει την είσοδο σε ένα από τα κορυφαία event του ποδοσφαίρου.

Advertisement
Advertisement

Νέα σφαλιάρα δέχτηκε ο διάσημος Τούρκος σεφ μετά την σφοδρή κριτική που δέχθηκε, απόρροια της απίστευτης συμπεριφοράς του στον τελικό του Μουντιάλ.

Το US Open Cup, ένα από τα κορυφαία event του ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ, αποφάσισε να αποκλείσει τον πρώην χασάπη από τον τελικό της νέας χρονιάς, μετά από τα καραγκιοζιλίκια του στην απονομή του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η διοργάνωση έκανε γνωστή την απόφαση της με ένα λιτό tweet που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στην πλατφόρμα. Πάνω από 135.000 άτομα επικρότησαν μέσα σε μία ώρα την απόφαση του US Open Cup  να μην επιστρέψει στον Salt Bae την είσοδο στον μεγάλο τελικό του 2023.

Advertisement
Advertisement

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται το ανηλεές τρολάρισμα στον διάσημο σεφ από εκατομμύρια χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η μπάλα παίρνει και το μεγάλο αφεντικό της FIFA Τζάνι Ιφαντίνο.

Σύμφωνα με την Daily Mail η πολύ στενή φιλία του Νουσρέτ με τον πρόεδρο της FIFA ήταν αυτή που του εξασφάλισε το πάσο να εισέρχεται σε όλες τις περιοχές του σταδίου. Μάλιστα ο επιχειρηματίας Σάϊμον Τζόρνταν, πρώην ιδιοκτήτης της Κρίσταλ Πάλας έκανε λόγο για απόλυτη ευνοιοκρατία της FIFA απέναντι στον Salt Bae και το πάσο που του δόθηκε.

Advertisement

Αυτό το οποίο του επέτρεψε να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο, να κυνηγά για μισή ώρα τον Μέσι και όποιον άλλο έβρισκε για μια selfie και τελικά να πιάσει το τρόπαιο στα χέρια του κάτι που επιτρέπεται μόνο σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων.

Και ήταν αυτή η αδηφάγα διάθεση αυτοπροβολής του, που γύρισε μπούμερανγκ στα μούτρα του, αφού αμέσως  μετά άρχισε να δέχεται δριμεία κριτική για την αμετροεπή συμπεριφορά του.

Advertisement

Τώρα ήρθε και ο αποκλεισμός από το US Open Cup για να καταλάβει με τον άλλο τρόπο ότι πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο όταν εκτίθεται δημόσια και ότι σε τέτοιες κορυφαίες διοργανώσεις δεν πας να «καπελώσεις» τον Λιονέλ Μέσι για τα like, τραβώντας τον για μια φωτό.

Ο Νουσρέτ επέλεξε να το κάνει και τώρα αρχίζει να το πληρώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το σήμα που τρέμουν τα τουρκικά F16 στο Αιγαίο
Η Ελληνίδα… ύαινα που κέρδιζε 25.000.000 το χρόνο
Ποιός πραγματικά είναι ο Elon Musk;

Advertisement