Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Τα dream cars οι Άραβες και η άπιστη

Ελλάδα 11:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα dream cars οι Άραβες και η άπιστη

MIRROR

Τα dream cars οι Άραβες και η άπιστη

MIRROR

Στο Ντουμπάι βλέπεις dream cars κάθε είδους, τύπου, χρώματος και τιμής σε κάθε γωνία. Κοινό τους χαρακτηριστικό οι ασύλληπτες τιμές.

Advertisement
Advertisement

Ο Άραβας με την λευκή κελεμπία που κάπνιζε σε ειδικό χώρο έξω από La Ville Hotel & Suites στο City Walk, προφανώς αδημονούσε κοιτώντας την ηλεκτρική Porsche Taycan S του, που φόρτιζε.

Σήκωσε το κινητό του, μίλησε με κάποιον και δέκα λεπτά αργότερα μια μαύρη Lamborghini Urus κατέφτασε, ο Άραβας επιβιβάστηκε και άφησε πίσω τον οδηγό να παραλάβει την Porsche!

Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ένα απλό καθημερινό στιγμιότυπο στο Εμιράτο της υπερβολής, όπου όλα μπορούν να συμβούν αν έχεις πάρα πολλά λεφτά.

Advertisement
Advertisement

To μάτι ζαλίζεται σε στέκια όπως το Nammos Dubai, όπου οι παρκαδόροι τρέχουν σαν τρελοί για να παραλάβουν Rolls Royce Cullinan -το θηριώδες SUV της βρετανικής φίρμας -ενώ από πίσω ακολουθούν Ferrari, Lamborghini Aventador, θωρακισμένα Chevrolet Escalade και Nissan Nismo turbo.

Οι λεωφόροι με πέντε λωρίδες κυκλοφορίας είναι αψεγάδιαστες κατασκευαστικά και τα αυτοκίνητα ενίοτε πιάνουν ασύλληπτες ταχύτητες, χωρίς οι οδηγοί τους να νοιάζονται για τα πρόστιμα ή την προσωρινή ακινητοποίηση του αυτοκινήτου.

Ένα βράδυ μια Ferrari με αναμμένα alarm τράβηξε τα βλέμματα σε ένα πολυσύχναστο δρόμο, ενώ ο ιδιοκτήτης της μίλαγε στο τηλέφωνο. Σε πέντε λεπτά του έφεραν άλλη και έφυγε με τέρμα τα γκάζια, ενώ ο βοηθός του έμεινε να περιμένει την οδική βοήθεια αφού εμίρηδες ή σεΐχηδες κυκλοφορούν και αλλάζουν τα dream cars όπως εμείς αλλάζουμε ένα t-shirt.

Advertisement

 

Είναι αυτοί που κάνουν δώρα Mercedes AMG GT Roadster των 250.000 ευρώ στις εντυπωσιακές καλλονές που κυκλοφορούν, όπως έπραξε εις εξ αυτών, ο οποίος μάλλον το μετάνιωσε. Κι αυτό γιατί ενώ η καλή του τον ενημέρωσε ότι θα βρίσκεται σε δείπνο με φίλη της, αυτός εντόπισε το στίγμα του αυτοκινήτου που της είχε χαρίσει, σε άλλο εστιατόριο από αυτό που του είπε ότι θα βρισκόταν.

Advertisement

Έτσι πήγε εκεί και όπως διαπίστωσε η αγαπημένη του ήταν με άλλον άνδρα και όχι με φίλη της, γεγονός που από μόνο του ήταν αρκετό για να τον κάνει έξω φρενών.

Ο καυγάς που ακολούθησε,  τον οποίο είδε Έλληνας επιχειρηματίας που έτυχε να βρίσκεται μαζί με την παρέα του εκεί, ήταν πολύ έντονος και χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα μέχρι να φύγει ο έξαλλος Άραβας.

Όταν η νεαρή αποχώρησε διαπίστωσε ότι η cabrio Mercedes των ονείρων της, είχε αποχωρήσει και αυτή μαζί με τον πρώην αγαπημένο της, που σαφώς δεν θα της την άφηνε μετά από όσα έλαβαν χώρα. Έτσι, περίμενε να έρθει ταξί με φόντο το μικρό Mini cabrio με τις πινακίδες του Nammos, για να φύγει μεσάνυχτα πια από το εστιατόριο έχοντας φόντο τους φωτισμένους ουρανοξύστες του Ντουμπάι, εκεί που όλα μπορούν να συμβούν.

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιος είναι ο Έλληνας ιδιοκτήτης της πολύτιμης McLaren Senna;
Η σπάνια Lancia Stratos του Jigger
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκαλύπτει την συλλογή του
Ποιος Έλληνας αγόρασε τη συλλεκτική Lamborghini Aventador Ultimae;