Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Πάνος Καλλίτσης-Έλενα Χριστοπούλου: Ο πόλεμος των Ρόουζ και η θυρίδα της οργής

Ελλάδα 9:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πάνος Καλλίτσης-Έλενα Χριστοπούλου: Ο πόλεμος των Ρόουζ και η θυρίδα της οργής

MIRROR

Πάνος Καλλίτσης-Έλενα Χριστοπούλου: Ο πόλεμος των Ρόουζ και η θυρίδα της οργής

MIRROR

Αγωγές, εξώδικα, μάρτυρες celebrities και ένα «πολεμικό» διαζύγιο συνθέτουν το παζλ μιας υπόθεσης με πρωταγωνιστές τον γνωστό κομμωτή και την πρώην σύζυγό του

Advertisement
Advertisement

Ο Βόλφγκανγκ Γκαίτε είχε γράψει ότι «ο έρωτας είναι κάτι ιδεώδες και ο γάμος κάτι πραγματικό. Η σύγχυση του ιδεώδους με το πραγματικό δεν μένει ποτέ ατιμώρητη». Η ρήση του Γερμανού φιλόσοφου φαίνεται να ταιριάζει πολύ στον πάλαι ποτέ γάμο του κομμωτή Πάνου Καλλίτση και της booker Έλενας Χριστοπούλου. Έναν γάμο που παραπέμπει με τα όσα λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα στον κινηματογραφικό «Πόλεμο των Ρόουζ», μια ταινία στην οποία ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθλιν Τέρνερ προσπαθούν να «εξοντώσουν» ο ένας τον άλλο μετά τον χωρισμό τους. Έναν χωρισμό που ξεκίνησε αθόρυβα χωρίς λεπτομέρειες και μετά κρεμάστηκε στα μανταλάκια της δημοσιότητας, για να βγει προς τα έξω μια σύγκρουση που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα συστατικά.

Γιάννης Παπαλέκας: Ο κυρίαρχος στο πριγκιπάτο της Ψαρούς

Αυτά δηλαδή που τροφοδοτούν τις gossip εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης με αναπαραγωγές και ενίοτε νέες δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Μόνο που εκτός από τους δύο πρώην στην υπόθεση έχουν μπλεχτεί και έτεροι celebrities όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Μαρία Ηλιάκη, αμφότερες με την πλευρά της Έλενας Χριστοπούλου. Στις δύο τηλεπαρουσιάστριες μάλιστα μαζί με την κριτή του My Style Rocks, την μητέρα της και μια φίλη της ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον Πάνο Καλλίτση για απόπειρα απάτης. Αυτή ήταν η απάντηση του κομμωτή, στην αγωγή που είχε καταθέσει η πρώην σύζυγός του στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τον Απρίλιο του 2018, με την οποία ζητούσε αυτά που πιστεύει ότι δικαιούται να λάβει, μεγάλο μέρος των οποίων ήταν κατατεθειμένο σε τραπεζική θυρίδα. Την ίδια στιγμή φίλοι, γνωστοί του πρώην ζευγαριού και όλη η Ελλάδα ελέω τηλεόρασης και άλλων ΜΜΕ βλέπουν δυο ανθρώπους που κάποτε αγαπήθηκαν να έχουν βγάλει τα μαχαίρια και να αλληλοσπαράζονται, πάνω στα απομεινάρια μιας σχέσης.

Advertisement
Advertisement

Η μάχη, οι απαιτήσεις και η θυρίδα

Μιας σχέσης που άνθισε το 2012 και μαράθηκε στους πρώτους μήνες του 2017, όταν σύμφωνα με τον κομμωτή η πρώην σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο. Είπε και άλλα στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το συμβάν με τους δύο ενόπλους στο σπίτι του τότε ζευγαριού πριν από τέσσερα χρόνια, όπου και δέχθηκε τρεις σφαίρες προκειμένου να μην κινδυνεύσει η Έλενα Χριστοπούλου. Κάτι που παραδέχθηκε και η booker για τον πρώην σύζυγό της όταν κατέθεσε πέρυσι στην δίκη για την συγκεκριμένη υπόθεση, κι ενώ είχαν ήδη δει το φως της δημοσιότητας αρκετά στοιχεία για το σκληρό-όπως εξελισσόταν-διαζύγιό της με τον γνωστό κομμωτή.

Advertisement

Ο τελευταίος σύμφωνα με τα όσα είπε στην συνέντυξη που είχε παραχωρήσει στην Ελεωνόρα Μελέτη είπε ότι επιθυμούσε συναινετικό διαζύγιο. Το αυτό φέρεται να επιζητούσε και η Έλενα Χριστοπούλου, όμως κάπου εκεί ένας χωρισμός που έμοιαζε να οδεύει προς μια ήρεμη λύση πήρε εντελώς διαφορετικό δρόμο. Η Έλενα Χριστοπούλου με αγωγή που κατέθεσε ζητούσε από τον γνωστό κομμωτή την καταβολή ενός συνολικού ποσού της τάξεως των 205.000 ευρώ. Αναλυτικά οι απαιτήσεις της αφορούσαν 50.000 ευρώ που του είχε παραδώσει προς φύλαξη, 35.500 που αντιστοιχούσαν στην αξία κοσμημάτων και λιρών που επίσης του είχε παραδώσει προς φύλαξη, ποσό 100.000 ευρώ που αντιστοιχούσε στην αξία του Η/Υ και των επαγγελματικών και προσωπικών της αρχείων και τέλος 20.000 ευρώ που αντιστοιχούσαν στην αξία ρούχων και κοσμημάτων της συλλογής έμπνευσής της με την επωνυμία «electric soiree», και τα οποία όπως τον κατηγορούσε δεν της απέδωσε μετά την διακοπή της συμβίωσής τους.

Τομ Καρτσότις: Ο Έλληνας που «φόρεσε» στον Ομπάμα τα ρολόγια του και ανέστησε το Ντιτρόιτ

Τα αντικείμενα προς φύλαξη αφορούσαν κοινή θυρίδα του ζευγαριού στην Eurobank, όμως σύμφωνα με έγγραφο της Τράπεζας που ζητήθηκε από τον Πάνο Καλλίτση τον περασμένο Οκτώβριο, αυτός ουδέποτε επισκέφθηκε το συγκεκριμένο κατάστημα κατά το διάστημα που επικαλείται η πρώην σύζυγός του στην αγωγή της δηλαδή από 01-06-2015 έως και 31-08-2015.  Η μόνη που φέρεται σύμφωνα με άλλο τραπεζικό έγγραφο να έχει πάει στην τράπεζα μια φορά είναι η Έλενα Χριστοπούλου στις 24/07/2015 η οποία φέρεται να κατείχε το ένα και μοναδικό κλειδί της θυρίδας. Κάτι που αν ισχύει περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα και την υπόθεση της αγωγής της. Αυτής στην οποία απαιτεί 100.000 ευρώ για τον υπολογιστή της, ο οποίος περιείχε όλα τα επαγγελματικά και προσωπικά της αρχεία, π.χ. την λίστα των μοντέλων τα οποία εκπροσωπεί ως booker τους, έγγραφα που αφορούν επαγγελματικές συμφωνίες, την ηλεκτρονική της αλληλογραφία, το αρχείο της, αλλά και αποθηκευμένες φωτογραφίες και βίντεο. Όλα αυτά δηλαδή που κάθε άνθρωπος έχει στο δικό του προσωπικό laptop και του είναι απαραίτητα στην καθημερινότητά του, εντός και εκτός της κατοικίας ή του γραφείου του.

Advertisement

Η ώρα των καταθέσεων

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ο Πάνος Καλλίτσης τον οποίο εκπροσωπεί ο δικηγόρος Τέλλης Αγαπηνός και οι μάρτυρές του κατέθεσαν στον ανακριτή που ερευνά την ποινική δίωξη για απάτη κατά της πρώην συζύγου του, της μητέρας της, μιας φίλης της booker, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Μαρίας Ηλιάκη. Τώρα ακολουθούν οι καταθέσεις των πέντε κυριών-εικάζεται ότι έχουν ξεκινήσει-ώστε ο ανακριτής να μετά το τέλος της κύριας ανάκρισης να διαβιβάσει την δικογραφία στον εισαγγελέα. Αυτός μέσα τους επόμενους τρεις μήνες θα υποβάλλει την πρότασή του στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για να παύσει οριστικά ή προσωρινά η δίωξη ή για να παραπεμφθούν οι κατηγορούμενοι στο ακροατήριο ή για να μην απαγγελθεί κατηγορία εναντίον τους.

Figaro: Η ιστορία του ελληνικού Studio 54

Μένει να φανεί πόσο καθοριστικές ή μη θα αποδειχθούν οι καταθέσεις των πέντε κυριών στα όσα είπαν για τον γνωστό κομμωτή, ότι ήταν «παθολογικά τσιγκούνης, απαξιωτικός και προσβλητικός απέναντι στην Έλενα Χριστοπούλου ενώ αρνείται να της επιστρέψει διάφορα χρηματικά ποσά και κοσμήματα που της ανήκαν». Μάλιστα φέρεται να είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστική για το πόσο «σφιχτός» ήταν με τα χρήματα ο Πάνος Καλλίτσης, η ιστορία από μια έξοδο του με την πρώην σύζυγό του και άλλους φίλους για να φάνε σουβλάκια. Σύμφωνα με μία κυρία της παρέας που συζήτησε το θέμα με φίλες της, αφού έφαγαν ζήτησαν λογαριασμό για να πληρώσουν και ο κομμωτής φέρεται να μάζεψε τα κέρματα που είχαν αφήσει για φιλοδώρημα στο προσωπικό που τους εξυπηρέτησε. Δεν είναι η μόνη που κυκλοφορεί για το πολεμικό διαζύγιο δύο ανθρώπων που κάποτε αγαπήθηκαν και ένωσαν τις ζωές τους, υποτίθεται για πάντα με έναν λαμπερό γάμο.

Αλ Ουαλίντ Μπιν Ταλάλ: Ο έκπτωτος πρίγκιπας του «Αστέρα» και το μυστικό deal της ελευθερίας του

Advertisement

Η ατάκα του κομμωτή στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην κολλητή του φίλη Ελεωνόρα Μελέτη «Η Έλενα έφυγε από ένα σπίτι και πήγε σε ένα άλλο» καθώς και η αναφορά στην νέα της σχέση με έναν άνθρωπο που ήταν κοινός τους φίλος, ήχησε σαν ένα υπονοούμενο. Κι’ αυτό η Έλενα Χριστοπούλου φέρεται να το θεώρησε ως ένα χτύπημα κάτω από την μέση, αφού όταν έφυγε από το σπίτι που μοιραζόντουσαν, έμεινε για κάποιο μικρό διάστημα στην κατοικία της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, ενώ μετά σε σπίτι φίλης της για έξι μήνες, πριν νοικιάσει διαμέρισμα στο Κέντρο της Αθήνας.

Ο πρώην και ο νυν

Μετά η νέα της σχέση με τον Τόλη Κότση, απλά έριξε κι άλλο λάδι στην φωτιά του διαζυγίου της με τον Καλλίτση, εξαιτίας τους γεγονότος ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν στενός φίλος του ζευγαριού. Ο Καλλίτσης φέρεται να ενοχλήθηκε όχι για την νέα σχέση-αυτό θα συνέβαινε κάποια στιγμή-αλλά για το ότι ο νυν σύντροφος της Χριστοπούλου ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο έκαναν πολύ στενή παρέα, όταν τίποτε δεν σκίαζε τον γάμο τους. Έβγαιναν μαζί πολύ συχνά και ο επιχειρηματίας που διατηρεί αλυσίδα φούρνων ήταν αυτός που πήγαινε μαζί με την τότε σύζυγό του να τον δουν στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν μετά το συμβάν με τους ληστές.

Πήτερ Λιβανός: Ο μαικήνας της ναυτιλίας, οι ζημιές, η ενδοικογενειακή διαμάχη και η αμύθητη περιουσία

Στην εκπομπή της Μελέτη δεν είπε το όνομά του αλλά τον σκιαγράφησε λέγοντας μάλιστα ότι ο ίδιος δεν θα ακουμπούσε ποτέ την πρώην σύζυγο ενός φίλου του. Ίσως αυτό να ήταν κάτι που τον πείραξε πολύ λένε φίλοι του, τόσο ώστε να αλλάξει στάση όταν του κοινοποιήθηκε η αγωγή με τις εντελώς ανυπόστατες για τον ίδιο απαιτήσεις της γυναίκας που κάποτε ερωτεύθηκε και παντρεύτηκε. Από την δική της πλευρά η Έλενα Χριστοπούλου ζητάει αυτά που πιστεύει ότι της ανήκουν, τα προσωπικά της πράγματα δηλαδή και τίποτε άλλο, έχοντας ήδη προχωρήσει την ζωή της. Τόσο αυτή όσο και οι φίλες της Ηλιάννα Παπαγεωργίου και Μαρία Ηλιάκη απάντησαν μέσω των δικηγόρων τους στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για την κακουργηματική δίωξη.
Αυτό ήταν το τελευταίο μέχρι στιγμής επεισόδιο σε αυτόν τον «Πόλεμο των Ρόουζ», στον οποίο οι δύο αντίδικοι διάγουν χωριστούς βίους και δεν είναι αναγκασμένοι να συμβιώνουν κάτω από την ίδια στέγη, έχοντας μοιράσει το σπίτι τους στα δύο όπως έπραξαν στην ταινία ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθλιν Τέρνερ. Αυτό θα ήταν μάλλον αδύνατο να ισχύσει στην δική τους περίπτωση…