MIRROR

Μύκονος: Ferrari στην Ψαρού και Urus στον Πάνορμο!

Ελλάδα 7:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μύκονος: Ferrari στην Ψαρού και Urus στον Πάνορμο!

MIRROR

Μύκονος: Ferrari στην Ψαρού και Urus στον Πάνορμο!

MIRROR

Στο νησί των ανέμων μπορείς να δεις τα πάντα ακόμα και αυτοκίνητα του ονείρου που δεν ενδείκνυνται για τους δρόμους του, όπως το κατακόκκινο θηρίο από το Μαρανέλο που κάποιος πάρκαρε στο Nammos Village.

Advertisement
Advertisement

Νησί της glam υπερβολής; Το μέρος που μπορείς να ζητήσεις μια φιάλη Romane Conti των 30.000 ευρώ και να στο φέρουν; Η Μύκονος είναι αυτά και πολλά άλλα, ένα μέρος που απευθύνεται πλέον αυστηρά σε ανθρώπους με υψηλά εισοδηματικά κριτήρια που μπορούν να ξοδέψουν σε μια μέρα από είκοσι έως εκατό χιλιάδες ευρώ.

Κανείς σχεδόν δεν εκπλήσσεται με τίποτε από όλα όσα γίνονται στην Μύκονο, ούτε καν με τα ονειρικά αυτοκίνητα που μπορείς να δεις έτσι ξαφνικά μπροστά σου, όπως την κατακόκκινη Ferrari 488 GTB.

Το  συγκεκριμένο «θηρίο» από το εργοστάσιο του Μαρανέλο εθεάθη προ ημερών να αναπαύεται στο Nammos Village και όσοι το είδαν αναρωτήθηκαν πως στο καλό κυκλοφορεί κάποιος με αυτό στη Μύκονο.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επικίνδυνα θηριώδη Jeep κυκλοφορούν παράνομα στη Μύκονο!

Οι δρόμοι του νησιού δεν ενδείκνυνται για το συγκεκριμένο τετράτροχο όνειρο και τα 661 άλογά του, τα οποία το εκτοξεύουν από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,1 δευτερόλεπτα.

 

Advertisement

Αντίθετα, πιο ταιριαστό φαντάζει το  SUV «κτήνος» της Lamborghini, μια μαύρη Urus σε απόχρωση Graphite Capsule εμποτισμένη με πράσινες πινελιές -το συγκεκριμένο χρώμα ονομάστηκε Verde Scandal από την εταιρία- το οποίο έκλεψε τα βλέμματα στην είσοδο του Principote στον Πάνορμο.

Advertisement

Κάτι αναμενόμενο για ένα αυτοκίνητο που ξεπερνά τις 300.000 ευρώ και μπορεί να υπομείνει άνετα τις ανηφόρες «μαχαίρι» που καταλήγουν σε ονειρικές βίλες με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επικίνδυνα θηριώδη Jeep κυκλοφορούν παράνομα στη Μύκονο!
Dsquared: Ο Ντιν και ο Νταν «αλώνουν» την Μύκονο με το εστιατόριο των 1.000.000 ευρώ
Έλληνας παιχταράς με υπερ-αυτοκίνητο 1.000 ίππων!

Advertisement