Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Γυναίκα αράχνη: Κλέβει συντρόφους άλλων γυναικών και τις ενημερώνει

Ελλάδα 6:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γυναίκα αράχνη: Κλέβει συντρόφους άλλων γυναικών και τις ενημερώνει

MIRROR

Γυναίκα αράχνη: Κλέβει συντρόφους άλλων γυναικών και τις ενημερώνει

MIRROR

Μόλις το πράξει στέλνει μήνυμα στην «άτυχη» με αποδεικτικά στοιχεία για το «καυτό» βράδυ που πέρασε με τον καλό της

Advertisement
Advertisement

Υπάρχουν γυναίκες και γυναίκες, αλλά υπάρχει και αυτή, μια πολύ ξεχωριστή περίπτωση που έχει γράψει ιστορία στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια.

Η πρωταγωνίστρια της συγκεκριμένης ιστορίας θα μπορούσε να δηλώνει άνετα ότι το αγαπημένο της τραγούδι είναι το «Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ». Στην ηλικία των είκοσι πέντε ετών περίπου έχει κερδίσει το προσωνύμιο «γυναίκα-αράχνη» στα Νότια προάστια και όχι μόνο, αφού το αγαπημένο της σπορ είναι να «κλέβει» τους συντρόφους ή τους συζύγους άλλων γυναικών. Δεν δυσκολεύεται και πολύ να το πετύχει φυσικά, αφού διαθέτει εντυπωσιακές αναλογίες και ένα σαγηνευτικό πρόσωπο, που δεν αφήνει καθόλου αδιάφορα τα αρσενικά. Το γιατί η συγκεκριμένη νεαρή λατρεύει να κλέβει τους άνδρες των άλλων γυναικών, είναι δύσκολο να εξηγηθεί αν και όσοι την ξέρουν-και είναι πάρα πολλοί-λένε ότι είναι το μόνο που την εξιτάρει.

Στο παλμαρέ της έχει ουκ ολίγους χωρισμούς ζευγαριών-ακόμη και επωνύμων-αφού πολύ δύσκολα ένας άνδρας θα της αντισταθεί, όταν τον πλησιάσει ή κάνει το λάθος να την πλησιάσει αυτός. Το χειρότερο είναι τα μνήματα που στέλνει μετά τις καυτές νύχτες της στις απατημένες συντρόφους ή συζύγους με φράσεις όπως «τώρα ο δικός σου είναι δικός μου» ή «στον έφαγα γιατί μπορούσα». Στα θύματά της μεταξύ πολλών συγκαταλέγεται και εντυπωσιακή ξανθιά μοντέλα η οποία διατηρούσε σχέση με γνωστό ποδοσφαιριστή, τον οποίο αποπλάνησε εύκολα σχετικά η γυναίκα-αράχνη των Νοτίων προαστίων.

Advertisement
Advertisement

Εξαφάνιση ή απαγωγή; Η συγκλονιστική ιστορία του Έλληνα που αγνοείται από το 2013

Σπύρος Βελέντζας: Ο Έλληνας μαφιόζος της Νέας Υόρκης

Όπως πληροφορήθηκα μάλιστα, η δράση της ξέφυγε από τα στενά ελληνικά σύνορα και έφθασε στο Λονδίνο όπου «χτύπησε» νέα θύματα, συνεχίζοντας το θεάρεστο έργο της. Εκεί πετάχτηκε πριν από λίγα χρόνια η ιδιαιτέρως γοητευτική νεαρή που λατρεύει να παίζει το παιχνίδι της αποπλάνησης στον μέγιστο βαθμό χωρίς να νοιάζεται για τυχόν συνέπειες. Ένα παιχνίδι που λατρεύει η ίδια, χωρίς να ενδιαφέρεται για τα «θύματα» που αφήνει πίσω της και τις σχέσεις που διαλύει, όταν στέλνει τα πειστήρια του «εγκλήματος» με μηνύματα στις άτυχες γυναίκες που βλέπουν τον σύντροφό τους να κάνει μαζί της, ότι δεν έκανε ποτέ μαζί τους.

Advertisement