Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Έντσο Φεράρι: Μια ζωή με τέρμα το γκάζι (+video)

Ελλάδα 12:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έντσο Φεράρι: Μια ζωή με τέρμα το γκάζι (+video)

MIRROR

Έντσο Φεράρι: Μια ζωή με τέρμα το γκάζι (+video)

MIRROR

Η νέα ταινία του Μάικλ Μαν σκιαγραφεί μια έντονη περίοδο αλλαγών στην μυθιστορηματική ζωή του ανθρώπου που άλλαξε την αυτοκίνηση για πάντα.

Advertisement
Advertisement

Στο διάρκειας ενενήντα δευτερολέπτων trailer της νέας ταινίας του Μάικλ Μαν δεν ακούς φωνή ανθρώπου, αλλά τον ήχο της Ferrari που τρέχει στo πασίγνωστo Mille Miglia.

Ενδιάμεσα περνούν καρέ του Άνταμ Ντράιβερ που ενσαρκώνει τον Έντσο Φεράρι, η Πενέλοπε Κρουζ αλλά κακά τα ψέματα, τα γκάζια και ο ήχος του αγωνιστικού σε κάνουν να επιθυμείς διακαώς να βρισκόσουν πίσω από το τιμόνι.

Το trailer κορυφώνεται με εντυπωσιακές οδηγικές σκηνές, από αυτές που ανεβάζουν την αδρεναλίνη και κλείνει με τον κινηματογραφικό Έντσο Φεράρι να λέει σε έναν τύπο που κάθεται απέναντί του: «Αν μπεις σε ένα από τα αυτοκίνητά μου τότε έχουμε συμφωνία…».

Advertisement
Advertisement

Η ταινία του Μαν εστιάζει σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του ανθρώπου που ίδρυσε την Ferrari, με τη χρεωκοπία προ των πυλών και το γάμο του να κλυδωνίζεται από μια εξωσυζυγική σχέση.

Μόνη του ελπίδα να κερδίσει το Mille Miglia, αρκεί βέβαια να βρει το κατάλληλο δίδυμο οδηγών που θα οδηγήσει το αγωνιστικό «θηρίο» με τον χαρακτηριστικό ήχο.

Advertisement

Τα καρέ εναλλάσονται και οι τσακωμοί με την κινηματογραφική σύζυγο Πενέλοπε Κρουζ αντικαθίστανται με τρυφερά ενσταντανέ του Έντσο με την ερωμένη του.

Οι αγωνίες του, τα δάκρυα στον τάφο του πατέρα του, οι φωνές του αλλά και οι σιωπές του δίνουν στον Ντράιβερ την ευκαιρία να μεγαλουργήσει σε έναν ρόλο απαιτητικό.

Advertisement

Για τους fan του είδους και όχι μόνο, η ταινία «Ferrari» έρχεται στις ελληνικές αίθουσες τα φετινά Χριστούγεννα ενώ από τον ερχόμενο μήνα θα αρχίσει να προβάλλεται στην Αμερική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό το αυτοκίνητο τις ελκύει πολύ!
Τα dream cars οι Άραβες και η άπιστη
Η φιλορωσική στάση της δημάρχου του Παρισιού και η ανεξήγητη εμμονή της με τον Καύκασο

Advertisement