Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

newsautoChoice: Τα καλύτερα crossover

Ελλάδα 12:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

newsautoChoice: Τα καλύτερα crossover

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

newsautoChoice: Τα καλύτερα crossover

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ποια είναι τα crossover της αγοράς που ξεχώρισαν οι δοκιμαστές του newsauto; Δείτε όλες τις πληροφορίες για αυτά σε πρωτότυπα, διαδραστικά microsites.

Advertisement
Advertisement

Με απόσταση από το έδαφος που τους επιτρέπει να προσφέρουν το κάτι παραπάνω στους επιβάτες τους και με πολύ καλά οδικά χαρακτηριστικά, τα crossover έχουν το τελευταίο διάστημα αναδειχθεί σε μια από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες αυτοκινήτων.

Αυτή τη στιγμή στην αγορά μπορεί να βρει κανείς crossover μοντέλα διαφόρων διαστάσεων, από μίνι και μικρά, μέχρι μεγάλα και πολυτελή, που καλύπτουν πολυεπίπεδες ανάγκες.

Ειδικά στην κατηγορία των μικρών crossover, το τελευταίο διάστημα βλέπουμε μια μεγάλη αύξηση ενδιαφέροντος του κοινού, η οποία προκύπτει από ακριβώς αυτό των πολυεπίπεδο χαρακτήρα τους.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά και όπως συμβαίνει και με τα σχεδόν «αδελφά» τους SUV, τα crossover ενισχύονται συνεχώς με μοτέρ βενζίνης, diesel ή ηλεκτρικά που προσφέρουν χαμηλότερη από ποτέ ή και μηδενική κατανάλωση, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να κινούν με άνεση το αμάξωμά τους.

Στην παρακάτω, μοναδική ψηφιακή μας παρουσίαση, μπορείτε να δείτε 7 ολοκαίνουργια crossover μοντέλα, τα οποία ξεχωρίζουν όντας τα καλύτερα της αγοράς. Διαθέτουν compact διαστάσεις αλλά πολύ καλούς χώρους, χαμηλή κατανάλωση αλλά υψηλή απόδοση, καθώς επίσης και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

Παράλληλα, παρουσιάζουμε και ένα ελαστικό που ταιριάζει στο χαρακτήρα τους, το οποίο έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει μια αρκετά θελκτική πρόταση αγοράς.

Advertisement

 

Δείτε εδώ την αναλυτική παρουσίαση

 

Advertisement

Επόμενο newsautoCHOICE τον Απρίλιο στην κατηγορία “Καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα”