Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Κάντε το αυτοκίνητό σας σαν καινούργιο!

Ελλάδα 17:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάντε το αυτοκίνητό σας σαν καινούργιο!

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Κάντε το αυτοκίνητό σας σαν καινούργιο!

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τελείωσαν οι διακοπές, ενώ το “τραυματισμένο” σας αυτοκίνητο αναζητά επειγόντως ένα φρεσκάρισμα. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τους ειδικούς, αυτοί ξέρουν!

Advertisement
Advertisement

Καλό… φθινόπωρο! Και μαζί με το φθινόπωρο έρχονται μαζί του και όλα τα “βάσανα”.

Ποτέ δεν θα θέλαμε το αυτοκίνητο μας να αποτελεί ένα από αυτά τα βάσανα και δεν θα έπρεπε να επηρεαζόμαστε όταν αντικρίζουμε τα “σημάδια” του καλοκαιριού.

Μπορεί η κάθε γρατζουνιά και το κάθε μικροχτύπημα να σας θυμίζει τη δύσβατη διαδρομή που χρειάστηκε κάνετε με το αυτοκίνητο, ώστε να φτάσετε στη θεσπέσια παραλία που σας είχαν προτείνει, αλλά η νέα σεζόν σας θέλει καθαρούς και αστραφτερούς.

Advertisement
Advertisement

Αν το αυτοκίνητό σας είχε “μιλιά”, τότε το σίγουρο ήταν ότι θα σας ζητούσε να επισκεφτείτε έναν ειδικό για να γίνει πάλι σαν καινούργιο!

Γι’αυτό εμείς συγκεντρώσαμε τους καλύτερους του χώρου της επιδιόρθωσης.

APA Hellas

H τεχνολογία του αύριο είναι εδώ και προσφέρεται από την APA Hellas αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Williams Racing UK & Scholl Concepts GmbH.

Advertisement

Το Williams Racing Ceramic Coat αποτελεί την επιτομή της προστασίας του χρώματος του αυτοκινήτου. Διεισδύει και δένει στους πόρους του χρώματος, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και κρυστάλλινα διάφανο κεραμικό τελείωμα, το οποίο προσφέρει πραγματική προστασία μακράς διάρκειας πέντε ετών με γραπτή εγγύηση από τον κατασκευαστή.

Advertisement

Το προϊόν έχει περάσει από πολλές εντατικές δοκιμασίες με απόλυτη επιτυχία. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το Williams Racing Ceramic Coat είναι πιο ανθεκτικό σε διαλύτες, περιττώματα πουλιών, ρετσίνι, καιρικές συνθήκες καυσαέρια κ.α. από κάθε άλλο προϊόν προστασίας χρώματος. Κατάλληλο για νέα και μεταχειρισμένα οχήματα.

Χρησιμοποιείται διεθνώς από επίσημους αντιπροσώπους αυτοκινήτων κορυφαίων κατασκευαστών, όπως Jaguar, Maserati, BMW, Toyota, Alfa Romeo, Honda, Volvo, Nissan κ.α., για την προστασία των οχημάτων πελατών τους. Το προϊόν διατηρεί δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από δέκα χώρες και συνεχώς αναπτύσσεται.

Advertisement

Όλες οι υπηρεσίες
Ακόμα, οι υπηρεσίες που προσφέρονται επιπλέον είναι βιολογικός καθαρισμός με Spam με το μοναδικό άρωμα πράσινου μήλου, περιποίηση δερμάτων, αποκατάσταση πλημμυρισμένων οχημάτων, απολύμανση καμπίνας, επαναφορά άβαφων πλαστικών, ξεθάμπωμα φαναριών, καθαρισμός κινητήρα χωρίς την χρήση νερού, καθαρισμός ζαντών & θόλων, αδιαβροχοποίηση υφασμάτων/κουκούλας κάμπριο, κέρωμα, αφαίρεση γρατσουνιών από το χρώμα, επαναφορά χρώματος, πολυμερική, συνθετική ή κεραμική προστασία χρώματος.

Οι αποκλειστικοί συνεργάτες της APA Hellas στην Αττική, θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν στα ακόλουθα σημεία:

Golden Care

Στα δυτικά προάστια το Golden Care Detailing Centre Αιγάλεω τηλ: 210 5988586.
Υπεύθυνος είναι ο κύριος Χρήστος Τσαλαπίνας με 16 χρόνια εμπειρίας στον χώρο περιποίησης αυτοκινήτου, μοτοσικλετών και σκαφών αναψυχής/yacht.
Facebook page

Adam’s Clean Care & Cleaning

Στα νότια προάστια, το Adam’s Clean Care & Cleaning, Ν. Κόσμος, τηλ: 2109015771.
Υπεύθυνος είναι ο κύριος Γιάννης Άνταμ με 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο.
Facebook page

 

Dent-Master

Το αυτοκίνητο δεν βρίσκεται μέσα σε μια προστατευμένη κάψουλα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα -διαφόρων διαστάσεων- βαθουλώματα στο αμάξωμα.

Η Dent-Master έχει ειδίκευση στην επισκευή ζημιών από χαλαζόπτωση καθώς και ζημιών παρκαρίσματος με την μέθοδο του PDR (paintless dent repair).

Τι είναι το PDR;
Το PDR είναι μια μέθοδος που απαιτείται για την απομάκρυνση (βαθουλωμάτων) χωρίς την ανάγκη παραδοσιακών μεθόδων επισκευής (στοκάρισμα, τρίψιμο, βάψιμο, γυάλισμα) επάνω στην χτυπημένη επιφάνεια κ.τ.λ.

Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο! Η Dent-Master χρησιμοποιεί ειδικά εξελιγμένα εργαλεία, γίνεται ολική κυριολεκτικά επαναφορά, στην αρχική κατάσταση του πάνελ με ποιότητα της επισκευής στο 100% της αρχικής κατάστασης.

Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος επισκευής μειώνεται δραστικά.

Ουσιαστικά τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών της εταιρείας είναι:

-η ταχύτητα (από 10 λεπτά έως και 2 ώρες για μια μέση λακκούβα)
-η οικονομία (έως και 80% της συμβατικής επισκευής).
-100% ποιότητα επισκευής.
-δεν ακυρώνεται η εργοστασιακή εγγύηση.
-η εγγύηση εργασιών εφ’ όρου ζωής.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Betag Innovation Swiss παρέχονται εξειδικευμένα σεμινάρια ολοκληρωμένων συστημάτων εκπαίδευσης σε διαφόρους ΟΕΜ και επισκευαστές παγκοσμίως σε τομείς επισκευής αυτοκινήτων όπως:

-PDR
-Επισκευή Αλουμινίου
-Επισκευή Λαμαρίνας
-Επισκευή Πλαστικών

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9609001
Site: https://dent-master.gr/
Email: info@dent-master.gr

 

ΦΙΛΗΣGlass

Επειδή ατυχίες συμβαίνουν… καλό είναι να έχετε στο πλευρό σας τους σωστούς τεχνικούς.

Στη ΦΙΛΗΣGlass, χάρη στην πολυετή πείρα στον χώρο των κρυστάλλων οχημάτων, εξασφαλίζουν την καλύτερη και ασφαλέστερη επιδιόρθωση του αυτοκινήτου με ειδίκευση πέραν της αντικατάστασης και στις παρακάτω υπηρεσίες:

-Την επισκευή παρμπρίζ (τοπική επιδιόρθωση μικρού χτυπήματος παρμπρίζ με ρητίνη χωρίς να χρειαστεί να γίνει αντικατάσταση ολόκληρου του κρυστάλλου).
Στην ΦΙΛΗΣGlass υπάρχει γραπτή εγγύηση για το αποτέλεσμα καθώς χρησιμοποιείται το πρωτοποριακό σύστημα Duobond που είναι τελευταίας τεχνολογίας και ειδικά εξελιγμένο για την επισκευή παρμπρίζ με ρητίνη.

-Την αντικατάσταση κρυστάλλων καθρεφτών.
Στη ΦΙΛΗΣGlass αντικαθιστούν κρύσταλλα σε εξωτερικούς καθρέπτες αυτοκινήτων όλων των τύπων άμεσα και με χαμηλό κόστος, χωρίς να είναι απαραίτητη η αγορά ολόκληρου του καθρέφτη.

-Την επισκευή ή την αντικατάσταση γρύλλου θυρών.
Η ΦΙΛΗΣGlass, αναλαμβάνει την αντικατάσταση του γρύλου των ηλεκτρικών παραθύρων σε τιμές συμφέρουσες. Εκτός από αντικατάσταση παρέχει και υπηρεσία επισκευής γρύλου!

-Την αντικατάσταση λάστιχων θυρών και πορτμπαγκάζ.

-Την αποκατάσταση γρατζουνιών κρυστάλλων.
Με το πρωτοποριακό σύστημα Scratch-A-way που χρησιμοποιεί η ΦΙΛΗΣGlass, απομακρύνονται οι επιφανειακές γρατζουνιές παρμπρίζ και άλλων κρυστάλλων αυτοκινήτου τέτοιου είδους.

-Την αλλαγή υαλοκαθαριστήρων.

Η ΦΙΛΗΣGlass είναι πάντα στο πλευρό σας, με γραπτή εγγύηση εργασιών και 24ωρη τηλεφωνική επικοινωνία.

Ταυτόχρονα, μπορείτε να πάρετε άμεσα προσφορά για αυτό που σας… απασχολεί από εδώ!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 3335555
Site: https://www.filisglass.com/