Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

CarLady: Η γυναίκα γιορτάζει και επιλέγει το νέο της αυτοκίνητο

Ελλάδα 23:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

CarLady: Η γυναίκα γιορτάζει και επιλέγει το νέο της αυτοκίνητο

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

CarLady: Η γυναίκα γιορτάζει και επιλέγει το νέο της αυτοκίνητο

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, το NewsAuto γιορτάζει επιχειρώντας να διαλέξει τα ιδανικότερα αυτοκίνητα για τις εκπροσώπους του όμορφου φύλου!

Advertisement
Advertisement

Οι εποχές έχουν επιτέλους αλλάξει και η ισότητα πίσω από το τιμόνι διεκδικείται ακόμα και στις πίστες του κόσμου – γιατί να ισχύει κάτι διαφορετικό στους δρόμους γύρω μας;

Απαρχαιωμένες αντιλήψεις έχουν πλέον κλειδωθεί στο ντουλάπι αλλοτινών εποχών και το αυτοκίνητο αποτελεί πια αντικείμενο πάθους, ανεξαρτήτως φύλου. Μόνο που όπως ακριβώς συμβαίνει με κάθε εν δυνάμει αγοραστή, τα κριτήρια επιλογής ποικίλλουν.

Τι είδους αυτοκίνητα θα ενδιέφεραν λοιπόν την Ελληνίδα του σήμερα; Στην αρχή φάνταζε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, όμως όταν στραφήκαμε στις γυναίκες του γραφείου και του κύκλου μας, βρήκαμε το νήμα που μας οδήγησε στο φως στο βάθος του τούνελ.

Advertisement
Advertisement

woman-driving-junior-reis-DalC-BpYvc8-unsplash1000x600

Οι επιδόσεις είναι καλοδεχούμενες αλλά όχι προαπαιτούμενο και η οικονομία στη χρήση είναι στα συν αλλά δεν αποτελεί βασικό κριτήριο. Όπως ο άνδρας, έτσι και η γυναίκα αντιλαμβάνεται το αυτοκίνητο ως ένα καθημερινό σύντροφο. Που πρέπει να έχει στιλ, γοητεία, να της ταιριάζει και να τη συμπληρώνει.

Να του χαμογελά κάθε που τον αντικρίζει και να λυπάται όταν τον αφήνει στο χώρο στάθμευσης. Βλέπετε, είμαστε πεπεισμένοι πως η ερωτική σχέση με το αυτοκίνητο, δεν αποτελεί πια αποκλειστικό προνόμιο του άνδρα.

Advertisement

Η σαγηνευτική σχεδίαση του περιτυλίγματος παίζει καθοριστικό ρόλο, το σωστό χρώμα το ίδιο. Η άνεση στο εσωτερικό, η καλαισθησία, η χρήση ποιοτικών υλικών αλλά και η εργονομία βρίσκονται ψηλά στη λίστα των απαιτήσεων.

Advertisement

Το ίδιο και το προηγμένο σύστημα infotainment, οι δυνατότητες συνδεσιμότητας, οι πλούσιοι αποθηκευτικοί χώρο αλλά και η εύκολη πρόσβαση στην πίσω σειρά καθισμάτων όπου συχνά βρίσκεται ένα παιδικό κάθισμα.

Στα θέλω της γυναίκας οδηγού συγκαταλέγεται και η ευελιξία στην κίνηση εντός αστικού τοπίου αλλά και ο επιπλέον εξοπλισμός που μπορεί να διευκολύνει το παρκάρισμα – ακόμα και στις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές. Και φυσικά η ασφάλεια, η γεμάτη τεχνολογική φαρέτρα που θα εξασφαλίζει μία πλειάδα από φύλακες-αγγέλους, έτοιμους να επέμβουν όταν χρειαστεί.

Αυτοί θαρρούμε πως είναι οι βασικοί παράμετροι στη… μηχανή αναζήτησης της γυναίκας του σήμερα και αυτά που ακολουθούν, τα ιδανικά αυτοκίνητα για εκείνη, καλύπτοντας μεγάλο εύρος γούστου και οικονομικών δυνατοτήτων. Κυρίες μου, ελπίζουμε να συμφωνείτε με τις επιλογές μας!

Advertisement