Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Autohellas-Hertz

Ελλάδα 13:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Autohellas-Hertz

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Autohellas-Hertz

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η Autohellas-Hertz πρώτη εισήγαγε την μακροχρόνια μίσθωση στην Ελλάδα το 1989. Από τότε, είναι αφοσιωμένη στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα.

Advertisement
Advertisement

Σήμερα, με το πρόγραμμα επιδότησης ηλεκτρικών οχημάτων «Κινούμαι Ηλεκτρικά» να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, η απόκτηση ενός EV αυτοκινήτου είναι ακόμη πιο ελκυστική και ιδιαίτερα συμφέρουσα επένδυση και για τους ιδιώτες υποψήφιους αγοραστές.

Με αυτόν τον τρόπο δίνεται στον καταναλωτή η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την επιδότηση κάθε μοντέλου πληρώνοντας την απαιτούμενη προκαταβολή και, στο τέλος της τετραετίας του προγράμματος leasing, το αυτοκίνητο να είναι δικό του.

Έτσι, ο ιδιώτης απολαμβάνει μια σειρά από πλεονεκτήματα όπως το σταθερό μηνιαίο μίσθωμα και πλήρη κάλυψη μέσω μιας σειράς υπηρεσιών (συντήρηση, ελαστικά, μεικτή ασφάλεια, αυτοκίνητο αντικατάστασης και πολλά ακόμη). Με αυτόν τον τρόπο ο καταναλωτής χρησιμοποιεί ξένοιαστα το νέο του ηλεκτρικό όχημα αγοράζοντάς το σταδιακά.

Advertisement
Advertisement

Όπως θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και παρακάτω, μέσω των ειδικών προσφορών της, η διαθέσιμη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων αφορά προηγμένα μοντέλα με μεγάλες αυτονομίες που είναι ικανά να καλύψουν κάθε εύρος μετακίνησης εντός και εκτός πόλης. Άλλωστε, η κατοχή ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου συνδέεται με μια σειρά από πλεονεκτήματα όπως η αθόρυβη λειτουργία, η μεγάλη ισχύς σε όλο το φάσμα λειτουργίας τους κινητήρα, η καλύτερη ενεργητική ασφάλεια, η δυνατότητα φόρτισης σε οικιακό ή επαγγελματικό περιβάλλον, το χαμηλότερο κόστος συντήρησης έναντι των συμβατικών αυτοκινήτων και πολλά ακόμη. Τέλος, δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως τα EV οχήματα αποτελούν το άμεσο μέλλον της αυτοκίνησης και χαίρουν προνομιακής αντιμετώπισης σε όλα τα επίπεδα. Aς δούμε ορισμένες από τις τρέχουσες προσφορές της εταιρείας στον τομέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μέσα από την υπηρεσία Electric Lease.

BMW i3 BEV

Advertisement

Το γερμανικό ηλεκτρικό μοντέλο διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 170 ίππων και προσφέρει αυτονομία κίνησης που φτάνει έως τα 255 χιλιόμετρα. Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 150 χλμ./ώρα και η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 7,3 δλ. Δείτε εδώ όλες τις προφορές της εταιρείας.

Advertisement

Hyundai Kona Electric

Mε μηνιαίο μίσθωμα 525 ευρώ, το νέο ηλεκτρικό Hyundai Kona αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές στη συγκεριμένη κατηγορία αυτοκινήτων. Το μίσθωμα είναι μηνιαίο και αφορά σε 48μηνη μίσθωση, για 80.000 χλμ. και προκαταβολή 25% της λιανικής τιμής. Ο ηλεκτροκινητήρας του αποδίδει 204 άλογα και η πραγματική αυτονομία του αυτοκινήτου φτάνει τα 449 χιλιόμετρα. Δείτε εδώ όλες τις προφορές της εταιρείας.

Advertisement

KIA eNiro

To ηλεκτρικό Niro είναι η νέα πρόταση της Kia στα EV οχήματα. Η Autohellas-Hertz προσφέρει το μοντέλο με μηνιαίο μίσθωμα 538 ευρώ κάτι που αφορά σε αφορά σε 48μηνη μίσθωση, για 80.000 χλμ. και προκαταβολή 25% της λιανικής τιμής. Ο ηλεκτροκινητήρας των 204 ίππων εγγυάται πολύ καλές επιδόσεις κάτω από όλες τις συνθήκες και η αυτονομία των 455 χιλιομέτρων δίνει μια ελευθερία κινήσεων σε κάθε περίπτωση. Δείτε εδώ όλες τις προφορές της εταιρείας.

Opel Corsa-e

H “ηλεκτρική” πρόταση της Opel στην compact κατηγορία είναι το νέο Corsa-e. To ηλεκτρικό μοτέρ αποδίδει 136 άλογα με την μπαταρία να εγγυάται αυτονομία κίνησης που φτάνει τα 329 χιλιόμετρα σε πραγματικές συνθήκες κίνησης. Η Autohellas-Hertz δίνει τη δυνατότητα απόκτησης του εν λόγω ηλεκτρικού οχήματος με μηνιαίο μίσθωμα 399 ευρώ, κάτι που αφορά αφορά σε 48μηνη μίσθωση, για 80.000 χλμ. και προκαταβολή 25% της λιανικής τιμής. Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για το μοντέλο.