Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Αλλαγή μπαταρίας στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο

Ελλάδα 3:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αλλαγή μπαταρίας στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο

Car Gadget

Αλλαγή μπαταρίας στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο

Car Gadget

Η απαγόρευση κυκλοφορίας έχει περιορίσει δραστικά τις μετακινήσεις μας με το αυτοκίνητο, μιας και το #μένουμεσπίτι έχει σκοπό την πρόληψη της εξάπλωσης της πανδημίας. Τι γίνεται, όμως, με την μπαταρία του οχήματός μας στην περίπτωση που χρειαστεί αλλαγή;

Advertisement
Advertisement

Στους -σχεδόν- δύο μήνες καραντίνας, τα οχήματά μας ήταν -μεταξύ άλλων- κάποια από τα “θύματα” της κατάστασης. Ο λόγος είναι η ακινησία, που αποτελεί τον μεγαλύτερο εχθρό -κυρίως- στα μηχανολογικά μέρη του κινητήρα και αν δεν είστε από αυτούς που δύο με τρεις φορές την εβδομάδα βάζατε μπρος τον κινητήρα για 5-7 λεπτά, τότε ίσως η αντικατάσταση της μπαταρίας είναι αναπόφευκτη.

Η αλλαγή της μπαταρίας είναι μια απλή διαδικασία, ωστόσο θα θέλατε να μπλέξετε με τα ηλεκτρικά κυκλώματα του αυτοκινήτου; Ένα μικρό λαθάκι, μπορεί να αποβεί μοιραίο για το αυτοκίνητο και να γίνει μεγαλύτερη ζημιά από ότι το κόστος μιας μπαταρίας.

Advertisement
Advertisement

Γι’αυτό η εταιρίαΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΕ στην Πλατεία Αττικής, με σχεδόν 50 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ηλεκτρικών ειδών αυτοκινήτου διαθέτει μια σημαντική υπηρεσία, που με ένα μόλις τηλεφώνημα, ένας τεχνικός έρχεται στον χώρο σας και πραγματοποιεί την τοποθέτηση μιας νέας μπαταρίας σίγουρα και με ασφάλεια. Μάλιστα, εκτός από τις εξαιρετικές τιμές των μπαταριών, η εγγύηση που προσφέρεται φτάνει έως και τα δύο χρόνια.

Παράλληλα, η μεγάλη γκάμα της Κ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ – Δ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ο.Ε σάς εξασφαλίζει ότι θα βρείτε ακριβώς το προϊόν που θέλετε. Υπάρχουν οικονομικές προτάσεις, απλές για αυτοκίνητα που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις (παλαιά μοντέλα με λίγα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά συστήματα), υπάρχουν οι κλασικές μπαταρίες για τα μεσαίας κατηγορίας απαιτήσεων έως και πολύ ενισχυμένες μπαταρίες για τις υψηλότερες απαιτήσεις (πχ. ηχοσυστήματα ή πολύ μεγάλος κυβισμός).

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση είναι εκεί για να επιλέξετε μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό της ό,τι ακριβώς χρειάζεστε.

Ακόμα, όλα τα προϊόντα αποστέλλονται πανελλαδικά.

Advertisement

Έχω αυτοκίνητο με Start & Stop, τι πρέπει να τοποθετήσω;
Αναφορικά, με τα αυτοκίνητα που διαθέτουν Start and Stop σύστημα, η ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΕ έχει τις καλύτερες τιμές στις μπαταρίες τύπου AGM και EFG.

Προσφέρονται αξιόπιστα brands ευρωπαϊκής και κορεάτικης προέλευσης που διατίθενται εδώ και πολλά χρόνια στην Ελληνική αγορά με μεγάλη μερίδα στην αγορά.

Advertisement

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΕ

SITEFACEBOOK