Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

After Sales: Φρόντισε το αυτοκίνητό σου και εμπιστεύσου τους ειδικούς

Ελλάδα 7:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

After Sales: Φρόντισε το αυτοκίνητό σου και εμπιστεύσου τους ειδικούς

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

After Sales: Φρόντισε το αυτοκίνητό σου και εμπιστεύσου τους ειδικούς

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το στοιχείο-κλειδί που καθορίζει την επιτυχημένη πορεία μίας εταιρείας, δεν αφορά τα εντυπωσιακά λανσαρίσματα των νέων της μοντέλων αλλά το να παραμένει δίπλα δίπλα στον πελάτη και μετά την αγορά.

Advertisement
Advertisement

Με αξιόπιστη υποστήριξη που καθιστά σωστή της συντήρηση του αυτοκινήτου. Διότι αυτή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την απρόσκοπτη λειτουργία του οχήματός μας και την αποφυγή οποιασδήποτε απρόσμενης βλάβης καθ’ όλη την περίοδο κτήσης του.

Ειδικά τώρα, με το τέλος της απαγόρευσης των μετακινήσεων, τα παραπάνω έχουν μεγαλύτερη σημασία από ποτέ, μιας και τα περισσότερα οχήματα προέρχονται είτε από ακινησία, είτε από πλημμελή συντήρηση. Όμως, γιατί τώρα, που έρχεται η ώρα του απαραίτητου σέρβις, πρέπει να επιλέξουμε το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της κάθε εταιρείας έναντι κάθε άλλης επιλογής;

Τα οφέλη του εξουσιοδοτημένου Service

Αναλαμβάνουν τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου μας άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί
– Τοποθετούνται σε αυτό γνήσια, άρα αξιόπιστα ανταλλακτικά
Εξασφαλίζουμε την άμεση ενεργοποίηση των εργοστασιακών εγγυήσεων εφόσον χρειαστεί!
– Είμαστε καλυμμένοι σε κάθε ενδεχόμενη βλάβη
– Ανεβάζουμε την μεταπωλητική αξία του οχήματός μας, μέσω ενός γνήσιου και ενημερωμένου Book Service
– Αποφεύγουμε τα απρόοπτα που κρύβουν ενίοτε ελεύθερα συνεργεία (όπως τα μη γνήσια ανταλλακτικά, το μη ενδεδειγμένος εξοπλισμό διάγνωση, την έλλειψη εκπαίδευσης προσωπικού σε νέες τεχνολογίες και πολλά ακόμη)
– Ειδικά εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας του Covid-19, έχει ιδιαίτερη σημασία, μέσω των υπηρεσιών After Sales, ο πελάτης να καρπώνεται μία ολοκληρωμένη εμπειρία άνεσης, ασφάλειας και ευκολίας για τη συντήρηση του αυτοκινήτου του.

Advertisement
Advertisement

Το NewsAuto, το Νο1 αυτοκινητικό μέσο της χώρας, παραμένει στο πλευρό όσων αγαπούν το αυτοκίνητο και εκτός από το να παρουσιάζει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η σύγχρονη αυτοκίνηση, σας παρουσιάζει και τις καλύτερες επιλογές στην ελληνική αγορά σε ότι έχει να κάνει με τις υπηρεσίες After Sales (με αλφαβητική σειρά).