Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Αφιέρωμα After Sales: Renault & Dacia

Ελλάδα 19:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αφιέρωμα After Sales: Renault & Dacia

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Αφιέρωμα After Sales: Renault & Dacia

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η απελευθέρωση των μετακινήσεων σημαίνει επιστροφή στο δρόμο, επιστροφή στις αγαπημένες βόλτες μας με το αυτοκίνητο, τις αποδράσεις. Όμως απαιτείται προσοχή, μετά από αυτή τη μακρά περίοδο ακόμα και ενδεχόμενης ακινησίας του οχήματός μας.

Advertisement
Advertisement

Γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η συντήρηση του και μάλιστα στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο, ώστε να εξασφαλιστεί η ποιότητα εργασιών και η χρήση αυθεντικών ανταλλακτικών.

H ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. καθώς και το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Renault & Dacia στην Ελλάδα, παρέχει στους κατόχους των μοντέλων της ένα πλέγμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών After Sales, που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση στον τομέα της τακτικής και μη συντήρησης.

Παράλληλα, διατηρώντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών Sales & After Sales, δίνει πάντα προτεραιότητα στη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων και των πελατών, καθ’ όλη την περίοδο της πανδημίας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Ειδικά τώρα που συχνά συναντάμε γύρω μας αδικαιολόγητη χαλάρωση.

Advertisement
Advertisement

Renault After Sales
H ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., προσφέρει σε όλα τα μοντέλα της Renault τη δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης στα 5 έτη. Επιπλέον, υπάρχουν προγράμματα που καλύπτουν το Renault σας, τα οποία προβλέπουν:
– 3 χρόνια εγγύηση βαφής
– 12 χρόνια εγγύηση αντιδιαβρωτικής προστασίας
– 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Πλήρης ταξιδιωτική κάλυψη
Ειδικά τώρα που όλοι κάνουμε σχέδια για εξορμήσεις και διακοπές, η Renault σας προσφέρει 3ετή οδική και ταξιδιωτική εξυπηρέτηση Renault Αssistance. Μέσω αυτής, αναλαμβάνει γρήγορα και υπεύθυνα την αποκατάσταση της λειτουργίας του αυτοκινήτου σας. Εάν αυτή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί επιτόπου, τότε το αυτοκίνητο μεταφέρεται άμεσα στο συνεργείο του Εξουσιοδοτημένου Διανομέα ή Επισκευαστή του Δικτύου Renault που εσείς επιθυμείτε. Εάν βρίσκεστε εκτός των ορίων της μόνιμης κατοικίας σας, το εν λόγω πρόγραμμα προβλέπει έξτρα υπηρεσίες όπως: διανυκτέρευση, επιστροφή ή επαναπατρισμό αυτοκινήτου και επιβατών, μεταφορά των επιβατών στον τόπο προορισμού τους, νοσοκομειακή περίθαλψη, όχημα αντικατάστασης και νομική προστασία.

Advertisement

renault-service-b1000x600

Renault Total Care 5+
Ειδικά για τους πελάτες με αυτοκίνητα παλαιότερα των 5 ετών, η Renault έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα Renault Total Care 5+. Το πρόγραμμα αυτό αφορά ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και επισκευής, με κόστος που ξεκινά από τα 58€, προσαρμοσμένα σε κάθε σας ανάγκη. Ενδεικτικά, αυτά περιλαμβάνουν:

  • Λιπαντικό service (αντικατάσταση λαδιών και φίλτρου λαδιού),
  • Τακτικό service (αντικατάσταση λαδιών, φίλτρο λαδιού, φίλτρου αέρα και μπουζί)
  • Αντικατάσταση ιμάντα χρονισμού
  • Αντικατάσταση τακακιών, αμορτισέρ,συμπλέκτη, υαλοκαθαριστήρων, μπαταρίας κ.λ.π.
  • Καθαρισμό A/C κ.α.
Advertisement

Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως το πρόγραμμα Renault Total Care 5+ περιλαμβάνει γνήσια ανταλλακτικά, λιπαντικά Castrol, εργασία και ΦΠΑ σε προνομιακές τιμές και με απόλυτη διαφάνεια. Πάντα με εγγύηση επισκευών Renault, συνολικό όφελος έως και 30%, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Advertisement

Dacia After Sales
Όμως, πλέον η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών After Sales της TEOΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., επεκτείνεται και στη Dacia. Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τη χρήση του οχήματός σας, ενώ η ασφάλεια και η ηρεμία είναι οι λέξεις κλειδιά των υπηρεσιών που παρέχονται. Τα πρότυπα ποιότητάς Dacia εφαρμόζονται και σε όλες τις After Sales υπηρεσίες, ενώ όλες οι εργασίες συντήρησης ή επισκευής που πραγματοποιούνται στο δίκτυο, καθώς επίσης και όλα τα ανταλλακτικά καλύπτονται από ένα χρόνο εγγύηση.

Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες Dacia έχουν στη διάθεσή τους 24ώρη γραμμή βοήθειας για οποιοδήποτε απρόοπτο συμβάν. Στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, όλο το 24ωρο, όλο το χρόνο, μόλις διαπιστώσετε ότι το αυτοκίνητό σας δεν μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία του, αρκεί να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης της Dacia Road Assistance τηλεφωνώντας στο +30 211 10 70 777. Εδώ μπορείτε να δείτε τους τρόπους συντήρησης Dacia.

H ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. μεριμνά για την υγεία και την ασφάλειά σας
Σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε, λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, ο αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των Renault και Dacia, καθώς και όλο το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων και Επισκευαστών, έθεσαν, από την πρώτη στιγμή, ως κύρια προτεραιότητα την ασφάλεια και τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και των εργαζομένων. Μία φυσική συνέχεια αν θέλετε, της φιλοσοφίας της γαλλικής φίρμας που ακολουθεί το δόγμα: «Passion for Life», δηλαδή «Πάθος για ζωή»!

Έτσι, σε κάθε σας επίσκεψη στις εκθέσεις και τα συνεργεία, το προσωπικό υποδέχεται το κοινό με πλήρη τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων υγιεινής και φροντίδας. Επίσης, εφαρμόζει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως τη καθολική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τα αντισηπτικά gel σε χώρους αναμονής και γραφεία αλλά και τη αναδιαμόρφωση των χώρων για να τηρείται η φυσική απόσταση των 2 μέτρων. Επιπρόσθετα, πραγματοποιείται απολύμανση όλων των αυτοκινήτων πριν την παραλαβή, καθώς επίσης και των εκθεσιακών και Test Drive αυτοκινήτων (π.χ. χειρολαβές, τιμόνι, μοχλός ταχυτήτων, χειρόφρενο, μπουτόν κ.λπ.) πριν και μετά την διέλευση των πελατών, ενώ για την αποφυγή συνωστισμού στις εκθέσεις και τα συνεργεία, μπορεί ο καθένας να κλείσει τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά ραντεβού. Η δική σας ασφάλεια, αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα.

Το αυτοκίνητο, ήταν και παραμένει το ασφαλέστερο μέσο μετακίνησης για μας και την οικογένειά μας, ειδικά στην περίοδο πανδημίας που διανύουμε. Και οι νέες τεχνολογίες επιτρέπουν την αναζήτηση και επιλογή του επιθυμητού μοντέλου, αλλά και τη διαμόρφωσή του ανάλογα με τις ανάγκες σας. Στις ιστοσελίδες www.renault.gr και www.dacia.gr, μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα νέα μοντέλα και να αναζητήσετε τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Renault & Dacia που σας εξυπηρετεί, για να οδηγήσετε το αγαπημένο σας μοντέλο ή να επισκευάσετε το Renault ή το Dacia σας, κατόπιν ραντεβού και πάντα με ειδική μέριμνα για την διασφάλιση της υγείας. Παράλληλα, η επικοινωνία μπορεί να γίνει, με ασφάλεια, και από την 24ωρη δωρεάν τηλεφωνική Info Line 800 11 11011.