Live Κίνηση
Περισσότερα
SEAT SUV

Τα συστήματα ασφαλείας του SEAT Arona

Ελλάδα 4:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα συστήματα ασφαλείας του SEAT Arona

SEAT SUV

Τα συστήματα ασφαλείας του SEAT Arona

SEAT SUV

Το SEAT Arona είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο compact crossover που προσφέρει επίπεδα ασφαλείας που το κάνουν να ξεχωρίζει στην κατηγορία του.

Advertisement
Advertisement

Το ισπανικό μοντέλο σας επιτρέπει να οδηγείτε δίχως φόβο και πάντα με πάθος. Σχεδιασμένο και εξοπλισμένο με την ασφάλεια ως πρώτη προτεραιότητα. Και τα συστήματα που ακολουθούν, το αποδεικνύουν.

Ανίχνευση τυφλού σημείου
Ένα ηλεκτρονικό βοήθημα που σας προειδοποιεί για κινδύνους πέραν της ορατότητάς σας. Το σύστημα Ανίχνευσης Τυφλού Σημείου, εντοπίζει άλλα αυτοκίνητα όταν αλλάζετε λωρίδες.

ACC με Front Assist
Υπερβολική κίνηση; Κανένα πρόβλημα! Οι έξυπνοι αισθητήρες του SEAT Arona κρατούν ασφαλή απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα. Εξασφαλίζοντας πως θα αποφύγετε ανόητα αλλά συνήθη στην αστική καθημερινότητά μας ατυχήματα.

Advertisement
Advertisement

Σύστημα Προειδοποίησης Οπισθοπορείας
Θέλετε να κάνετε όπισθεν; Το Σύστημα Προειδοποίησης Οπισθοπορείας σταματά αυτόματα το Arona εάν υπάρχει πίσω σας κάποιο όχημα ή αντικείμενο.

Σύστημα Αποφυγής Πολλαπλών Συγκρούσεων
Σε περίπτωση σύγκρουσης, το σύστημα επεμβαίνει αστραπιαία. Με αυτόν τον τρόπο, αποτρέπει τις επιπλέον συγκρούσεις και φροντίζει να έχετε τον έλεγχο.

Advertisement

Σύστημα Ανίχνευσης Κούρασης
Μακρύς δρόμος μπροστά; Απολαύστε τον. Το Σύστημα Ανίχνευσης Κούρασης μπορεί να ανιχνεύσει πότε είστε κουρασμένοι και σας συνιστά να κάνετε ένα διάλειμμα.

Hill Hold Control
Οι ανηφόρες δεν αποτελούν πρόκληση όταν βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι του ισπανικού crossover. Το έξυπνο αυτό σύστημα κάνει ακόμα και τους πιο ανηφορικούς δρόμους παιχνιδάκι.

Advertisement

Κάμερα Οπισθοπορείας με Park Assist
Κάνετε όπισθεν σε στενό χώρο; Τώρα μπορείτε να βλέπετε τον δρόμο πίσω σας το ίδιο εύκολα με τον δρόμο μπροστά σας.