Live Κίνηση
Περισσότερα
SEAT SUV

SEAT Ateca, με τεχνολογία για την πόλη

Ελλάδα 1:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

SEAT Ateca, με τεχνολογία για την πόλη

SEAT SUV

SEAT Ateca, με τεχνολογία για την πόλη

SEAT SUV

Ειδικά κινούμενοι εντός αστικού τοπίου, αποτελεί επιτακτική ανάγκη να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτό το μέτωπο, η προηγμένη τεχνολογία του SEAT Ateca φροντίζει να κυλούν όλα ομαλά ώστε να απολαμβάνετε στο έπακρο τους δρόμους. Ας δούμε όμως τα σημεία-κλειδιά που κάνουν τη συνύπαρξή σας με το SUV της ισπανικής μάρκας ευκολότερη.

4Drive
Πλήρης έλεγχος σε όλες τις συνθήκες. Όποιες κι αν είναι οι καιρικές ή οδηγικές συνθήκες, η τεχνολογία 4Drive σας επιτρέπει να οδηγείτε ομαλά και ήρεμα.

Κάμερα Οροφής & Υποβοήθηση Στάθμευσης
Η στάθμευση έγινε εύκολη υπόθεση. Με αισθητήρες υπερήχων και κάμερες που προσφέρουν άποψη 360º έχετε μία συνολική θέα σε κάθε σημείο στάθμευσης.

Advertisement
Advertisement

Ασύρματος Φορτιστής
Δεν έχετε μπαταρία στο κινητό σας τηλέφωνο; Κανένα πρόβλημα. Απλά τοποθετήστε το smartphone σας πάνω στον ασύρματο φορτιστή και αφήστε τον να αναλάβει τα υπόλοιπα.

Full Link
Οποιαδήποτε στιγμή, οποιαδήποτε μέρα. Συνδέστε το smartphone σας στο Ateca με Full Link.

Advertisement

Ψηφιακός Πίνακας Οργάνων
Με μία οθόνη LCD 10.2” υψηλής τεχνολογίας, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων σας επιτρέπει να παραμένετε συγκεντρωμένοι και υπό έλεγχο.

Ηλεκτρικό πορτμπαγκάζ με hands-free
Χάρη στο εικονικό πεντάλ, μπορείτε να ανοίξετε το πορτμπαγκάζ χωρίς να κουνήσετε το δάχτυλό σας. Αν τα χέρια σας είναι γεμάτα, απλά κουνήστε το πόδι σας κάτω από το πίσω μέρος του οχήματος.

Advertisement

Σύστημα Kessy
Κλειδιά για να ξεκλειδώσετε το SEAT Ateca σας; Όχι πια. Απλά πλησιάστε την πόρτα και ξεκλειδώνει αυτόματα. Απλό. Πρακτικό. Στιλάτο.

Κουμπί εκκίνησης
Ξεκινήστε το  SEAT Ateca σας με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Το κουμπί έναρξης φωτίζεται όπως ο κτύπος της καρδιάς όταν πλησιάζετε το αυτοκίνητο με το κλειδί. Πατήστε το και φύγατε.

Advertisement

Ηλεκτρικός γάντζος ρυμούλκησης
Προετοιμαστείτε για κάθε περίσταση. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ένας ηλεκτρικός γάντζος ρυμούλκησης θα ξεδιπλωθεί ώστε να πάρετε ό,τι χρειάζεστε.