Live Κίνηση
Περισσότερα
SEAT SUV

O «πράσινος» χαρακτήρας του SEAT Ateca

Ελλάδα 9:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O «πράσινος» χαρακτήρας του SEAT Ateca

SEAT SUV

O «πράσινος» χαρακτήρας του SEAT Ateca

SEAT SUV

Το SEAT Ateca είναι ένα δυναμικό SUV που όμως και χαρακτήρα ξεκάθαρα φιλικό προς το περιβάλλον.

Advertisement
Advertisement

Αυτό, αποτυπώνεται σε έξι διαφορετικούς άξονες που αφορούν στις λειτουργίες του μοντέλου της ισπανικής μάρκας:

Οικολογική οδήγηση
Το SEAT Drive Profile περιλαμβάνει μια επιλογή ECO που θέτει το Ateca σε μια λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου φιλικής προς το περιβάλλον.

Ποιότητα αέρα
Όταν εισέρχεστε σε ένα περιβάλλον με κακή ποιότητα αέρα, το σύστημα Pure Air του Ateca απενεργοποιεί αυτόματα τους αεραγωγούς, εμποδίζοντας τη διείσδυση βλαβερών ρύπων.

Advertisement
Advertisement

Φωτισμός
Η ενσωμάτωση προβολέων Full LED και φώτων ημέρας LED μειώνει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και αυξάνει τη διάρκεια ζωής των προβολέων.

Ανανεώσιμα Υλικά
Για να μειώσουν τη χρήση πιθανώς βλαβερών ουσιών, οι Ισπανοί αφαίρεσαν όλο τον μόλυβδο από τα αμορτισέρ του SEAT Ateca, από τις μονώσεις όλων των ηλεκτρικών, των ηλεκτρονικών και των γυάλινων εξαρτημάτων καθώς και από τους πυκνωτές του οχήματος.

Advertisement

Κινητήρες
Χρησιμοποιώντας ένα δομοστοιχειωτό σύστημα διαμόρφωσης για τη μείωση των εξαρτημάτων και των συνδεσμολογιών, οι κινητήρες του Ateca είναι έως 30% πιο ελαφριοί, συνεισφέροντας στην αποδοτικότητα και τη συνολική κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου σας. Επιπλέον, έχουν πραγματοποιηθεί ακουστικές βελτιώσεις σε όλους τους κινητήρες μας για τη μείωση της ηχορύπανσης στον δρόμο.