Live Κίνηση
Περισσότερα
SEAT SUV

Νέο υβριδικό plug-in SEAT Tarraco με 245 ίππους

Ελλάδα 19:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο υβριδικό plug-in SEAT Tarraco με 245 ίππους

SEAT SUV

Νέο υβριδικό plug-in SEAT Tarraco με 245 ίππους

SEAT SUV

Το μεγάλο SUV της SEAT, εφοδιάζεται με ένα νέο υβριδικό σύστημα 245 ίππων (συνδυασμένη απόδοση) και το σπορ επίπεδο εξοπλισμού FR.

Advertisement
Advertisement

 

Η SEAT εξοπλίζει το Tarraco με ένα νέο υβριδικό σύστημα κίνησης (κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκινητήρα plug-in. Το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2020, αλλά η SEAT λέει ότι θα ακολουθήσουν και άλλες εκδόσεις σε διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού.

Advertisement
Advertisement

Ο νέος υβριδικός κινητήρας του Tarraco αποτελεί μέρος της στρατηγικής ηλεκτροκίνησης της SEAT, η οποία στοχεύει στην εισαγωγή στην γκάμα της έξι ηλεκτρικών και PHEV μοντέλων πριν από το 2021. Με συνολική ισχύ 245 ίππων χάρη στον 1400σάρι 150 ίππων βενζινοκινητήρα και τον 85kW/116 ίππων ηλεκτροκινητήρα, το Tarraco PHEV είναι το πιο δυνατό Tarraco με τελική ταχύτητα 217 χλμ και 0-100χλμ σε μόλις 7,4 δευτερόλεπτα. Το σημαντικό όμως είναι πως οι εκπομπές CO2 θα είναι κάτω από 50g / km στον επίσημο κύκλο δοκιμών WLTP.

Το νέο επίπεδο εξοπλισμού FR της SEAT δίνει στο Tarraco μία ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση. Τα χαρακτηριστικά της είναι οι μεγαλύτεροι θόλοι τροχών, το σπορ πίσω spoiler, και οι αποκλειστικής σχεδίασης για το FR ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών (προαιρετικά 20”). Στο εμπρόσθιο μέρος, η «μάσκα» FR ξεχωρίζει ενώ πίσω το φως που διατρέχει κατά μήκος το πίσω μέρος του αμαξώματος ενισχύει την εμφάνιση. Ένα νέο χρώμα (Funa Grey) προστέθηκε στις επιλογές των αγοραστών. Ο εσωτερικός χώρος έχει σχεδιαστεί προκειμένου να ενισχύσει την αίσθηση άνεσης με το infotainment system τελευταίας γενιάς, το οποίο προβάλλεται σε μία οθόνη 9.2 ιντσών.

Advertisement

Το SEAT Tarraco FR PHEV θα κάνει το ντεμπούτο του στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, πριν ξεκινήσει η παραγωγή του το 2020. Οι τιμές θα κυκλοφορήσουν μετά την έκθεση.

Advertisement