Live Κίνηση
Περισσότερα
SEAT SUV

Οι σκληρές δοκιμασίες του SEAT Tarraco

Ελλάδα 16:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι σκληρές δοκιμασίες του SEAT Tarraco

SEAT SUV

Οι σκληρές δοκιμασίες του SEAT Tarraco

SEAT SUV

Όταν μία αυτοκινητοβιομηχανία λανσάρει ένα νέο μοντέλο, λίγοι αντιλαμβάνονται πόσα έχουν μεσολαβήσει της ολοκλήρωσης του σχεδιασμού του και του λανσαρίσματος.

Advertisement
Advertisement

Διότι με τις σύγχρονες απαιτήσεις το τελικό προϊόν πρέπει να μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα σε όλες τις συνθήκες. Υπάρχουν λοιπόν διαδικασίες εξαντλητικών δοκιμών, τις οποίες το νέο SEAT Tarraco πέρασε με άριστα.

Από το χιόνι και τον πάγο της Λαπωνίας μέχρι την έρημο της Σαχάρας, με διαφορά θερμοκρασίας 90 βαθμών (από τους -40, στους 50 βαθμούς Κελσίου). Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής φάσης ενός νέου μοντέλου, τα αυτοκίνητα εκτίθενται στα πιο ακραία κλίματα για να επαληθεύσουν την απόδοσή τους σε διαφορετικές θερμοκρασίες και σε διαφορετικές επιφάνειες.

Στο χιόνι, στο χώμα, στην ευθεία, σε στροφές, με χαμηλές ταχύτητες ή τέρμα γκάζι. Στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι τα οχήματα θα προσαρμοστούν σε κάθε είδους κατάσταση. Είναι όμως η οδήγηση πολύ διαφορετική σε τόσο μεγάλες θερμοκρασίες;

Advertisement
Advertisement

Όπως είδαν οι τεχνικοί της SEAT, στην περίπτωση του Tarraco, κάποιες πράγματα παραμένουν εντελώς ίδια παντός καιρού, θερμοκρασίας και συνθηκών. Δείτε περισσότερα στο ενδιαφέρον video που ακολουθεί…