Live Κίνηση
Περισσότερα
SEAT SUV

6 «πράσινα» μυστικά του SEAT Ateca

Ελλάδα 18:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

6 «πράσινα» μυστικά του SEAT Ateca

SEAT SUV

6 «πράσινα» μυστικά του SEAT Ateca

SEAT SUV

Το SEAT Ateca μπορεί να τραβάει το βλέμμα με το δυναμικό χαρακτήρα του που συνδυάζεται από εξαιρετική ποιότητα κύλισης, έχει όμως και «πράσινο» χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Σας έχουμε ήδη παρουσιάσει μία σειρά από τομείς στους οποίους επικεντρώθηκε η ισπανική μάρκα κατά τη δημιουργία του μεσαίου της SUV ώστε να το κάνει όσο γίνεται πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Και σήμερα, τονίζουμε έξι ακόμα χαρακτηριστικά του Ateca με τον ίδιο στόχο!

Σύστημα κλιματισμού
Όλα τα κλιματιστικά του Ateca χρησιμοποιούν ψυκτικά τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία έχουν σημαντικά χαμηλότερη επίπτωση στο φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Ακουστική
Το SEAT Ateca συμμορφώνεται πλήρως με τους νέους κανονισμούς περί ηχορύπανσης χάρη στις βελτιώσεις που έγιναν στην εξάτμιση και το πακέτο ακουστικής.

Advertisement
Advertisement

Ζάντες Αλουμινίου
Οι ζάντες αλουμινίου του ισπανικού μοντέλου έχουν υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές κόπωσης και καταπόνησης ώστε να διασφαλίσουμε ότι προσφέρουν την καλύτερη δυνατή απόδοση και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Οι ζάντες έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφριές.

Αμάξωμα
Χάρη στην κατασκευή του αμαξώματος με χρήση χάλυβα υψηλής ανθεκτικότητας και καινοτόμου τεχνολογίας καλουπώματος, μειώσαμε το πάχος του Ateca, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην απόδοση.

Advertisement

Καθίσματα
Τα καθίσματα του SEAT Ateca έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ώστε να ζυγίζουν λιγότερο. Τα μπροστινά του καθίσματα ζυγίζουν μόλις 4,5 κιλά.

Ελαστικά
Η χαμηλή αντίσταση κύλισης μειώνει την απώλεια ενέργειας για μια καλύτερη απόδοση του καυσίμου, ενώ ένα σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών (TPMS) ανιχνεύει τυχόν απώλεια της πίεσης, μειώνοντας έτσι τόσο την κατανάλωση καυσίμου όσο και τις φθορές και τις βλάβες των ελαστικών.

Advertisement