Live Κίνηση
Περισσότερα
Renault

Twingo Electric: Ιδανικός σύντροφος στην πόλη

Ελλάδα 10:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Twingo Electric: Ιδανικός σύντροφος στην πόλη

Renault

Twingo Electric: Ιδανικός σύντροφος στην πόλη

Renault

Το Twingo εξηλεκτρίζεται χωρίς να θυσιάζει καθόλου ούτε την εσωτερική του ευρυχωρία ούτε τις δυνατότητες διαμόρφωσής του.

Advertisement
Advertisement

Το Twingo Electric σχεδιάστηκε με το σκεπτικό ότι τα μικρά αυτοκίνητα πόλης μπορούν να κάνουν τη ζωή του οδηγού τους ευκολότερη. Τόσο τα χαρακτηριστικά, όσο και οι δικτυωμένες λειτουργίες του, που βασίζονται στο Νέο ZOE, ικανοποιούν με έναν διαισθητικό τρόπο, κάθε ανάγκη εξασφαλίζοντας στο χρήστη, ακόμα μεγαλύτερο βαθμό πρακτικότητας και άνεσης.

Ευκολία στην καθημερινότητα
Μικρό εξωτερικά, μεγάλο εσωτερικά! Κατασκευασμένο σε μία πλατφόρμα/πάτωμα που σχεδιάστηκε για ηλεκτρικά μοντέλα, το Twingo Electric εξακολουθεί να διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα πρακτικότητας του αντίστοιχου μοντέλου με τον κινητήρα εσωτερικής καύσεως.

Z.E. Voice
Αθόρυβο στο εσωτερικό, που ακούγεται όμως απέξω: Το Twingo Electric εφοδιάζεται με το σύστημα “Z.E. Voice” του νέου ZOE, που παρέχει ιδανική ασφάλεια για τους πεζούς. Ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ τριών ηχητικών σημάνσεων, των οποίων η ένταση εξαρτάται από την ταχύτητα. Τα σήματα αυτά απενεργοποιούνται πάνω από τα 30χλμ./ώ. καθώς ο θόρυβος των ελαστικών ή του αέρα, επαρκούν για να γίνει αντιληπτή η παρουσία του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Renault-Twingo-electric-g1000x600

Ευρυχωρία και δυνατότητες διαμόρφωσης του εσωτερικού
Κατασκευασμένο σε μία πλατφόρμα/πάτωμα που σχεδιάστηκε για ηλεκτρικά μοντέλα, το Twingo Electric διατηρεί αναλλοίωτους τους εσωτερικούς χώρους της έκδοσης με τον κινητήρα εσωτερικής καύσεως. Με πέντε πόρτες, επίπεδο πάτωμα και πλήρως αναδιπλούμενο κάθισμα του συνοδηγού, το αυτοκίνητο προσφέρει χώρο με μέγιστο μήκος φόρτωσης έως και 2,31 μέτρα. Οι διαστάσεις του πορτμπαγκάζ παραμένουν και αυτές αμετάβλητες και η χωρητικότητά του φτάνει τα 240 λίτρα. Το γαλλικό μοντέλο διαθέτει κεντρική κονσόλα με χώρους φύλαξης και υποδοχές φόρτισης για smartphone, αλλά και κλειστό ντουλαπάκι συνοδηγού από τη βασική έκδοση Life.

Renault-Twingo-electric-i1000x600

Advertisement

Απρόσκοπτη δυνατότητα δικτύωσης
Ανεξάρτητα από τον τύπο του κινητήρα του, το Twingo προσφέρει μία πληθώρα δικτυωμένων υπηρεσιών που διευκολύνουν τη ζωή του οδηγού. Η πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες μπορεί να γίνει από το εσωτερικό του αυτοκινήτου μέσω του πίνακα οργάνων, αλλά και απέξω από το αυτοκίνητο μέσω του smartphone του οδηγού. Στο Twingo Electric, οι υπηρεσίες αυτές έχουν αναβαθμιστεί και διαθέτουν λειτουργίες που κάνουν την ηλεκτρική οδήγηση ακόμα πιο άνετη και διαισθητική.

Renault-Twingo-electric-h1000x600

Advertisement

Renault EASY CONNECT για κάθε τύπο κινητήρα
Ολόκληρη η γκάμα του Twingo εφοδιάζεται πλέον με το σύστημα υπηρεσιών Renault EASY CONNECT για δικτυωμένη αυτοκίνηση, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά του αυτοκινήτου. Οι εκδόσεις Zen και Intens προσφέρουν το ενσωματωμένο σύστημα πολυμέσων Renault EASY LINK, με οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 7ιντσών στην κεντρική κονσόλα, και συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto. Οι δικτυωμένες υπηρεσίες περιλαμβάνουν δορυφορική πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο, λειτουργία Google Search για αναζήτηση στο διαδίκτυο, και υπηρεσία αυτόματης ενημέρωσης ‘Auto-update’ για αυτόματες ενημερώσεις και αναβαθμίσεις όλων των λειτουργιών και των εφαρμογών. Το μοντέλο της γαλλικής μάρκας προσφέρει επίσης και την εφαρμογή για κινητά MY Renault, για αδιάκοπη δικτύωση και εκτός του αυτοκινήτου. Ο οδηγός μπορεί να στείλει το δρομολόγιό του απευθείας στο smartphone του, και να συνεχίσει με τα πόδια την πλοήγηση μέχρι τον προορισμό του, άν έχει παρκάρει μακριά. Με την επιλογή Find My Car μπορεί στη συνέχεια να ξαναβρεί εύκολα, τη θέση του αυτοκινήτου του.