Live Κίνηση
Περισσότερα
Renault

Το αναβαθμισμένο εσωτερικό του Renault Kadjar

Ελλάδα 2:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το αναβαθμισμένο εσωτερικό του Renault Kadjar

Renault

Το αναβαθμισμένο εσωτερικό του Renault Kadjar

Renault

Το νέο Renault Kadjar είναι αναβαθμισμένο σε όλα τα επίπεδα, εξελίσσοντας τη στιβαρή και κομψή εμφάνισή του αλλά και αξιοποιώντας τη νέα γενιά κινητήρων βενζίνης και diesel της Renault για κορυφαία οδηγική απόλαυση.

Advertisement
Advertisement

Όμως όπου Renault, ο επίδοξος αγοραστής ξέρει πως θα βρει ποιότητα. Και αυτή είναι εμφανής στην αναβαθμισμένη, άνετη και πολυτελή καμπίνα του δημοφιλούς, γαλλικού SUV.

Από την αρχή της εμπορικής πορείας του Kadjar, η Renault έθεσε ως προτεραιότητα του εν λόγω μοντέλου την άνεση των επιβατών. Στη νέα του γενιά, το μοντέλο της γαλλικής εταιρείας έρχεται με ακόμα πιο μοντέρνο σχεδιασμό εσωτερικά, καθώς και με αναβαθμισμένη απτή ποιότητα υλικών.

Renault-Kadjar-2019-rlink2-a1000x600

Advertisement
Advertisement

Για αρχή, η οθόνη 7’’ του συστήματος infotainment R-LINK 2 προσφέρει καλύτερη ευκρίνεια και μεγαλύτερη ακρίβεια χειρισμών. Ακριβώς από κάτω, τα τρία νέα, περιστροφικά χειριστήρια του αυτόματου κλιματισμού έχουν εξαιρετικά εργονομικό design, με τις ηλεκτρονικές ενδείξεις να προβάλλονται ακριβώς στο κέντρο τους.

Renault-Kadjar-2019-i1000x600

Από εκεί και πέρα, μια πληθώρα από στιλιστικές λεπτομέρειες, όπως τα διακοσμητικά δαχτυλίδια των αεραγωγών, τα φωτιζόμενα κουμπιά των ηλεκτρικών παραθύρων και τα διακοσμητικά από χρώμιο στην κεντρική κονσόλα, όλα έχουν αναβαθμιστεί σε υφή και αισθητική δίνοντας στο νέο Renault Kadjar μια τονισμένη αίσθηση ποιότητας και χρηστικότητας.

Advertisement

Renault-Kadjar-2019-red-a1000x600