Live Κίνηση
Περισσότερα
Renault

R.S. Line: To σπορτίφ DNA του Renault Clio

Ελλάδα 18:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

R.S. Line: To σπορτίφ DNA του Renault Clio

Renault

R.S. Line: To σπορτίφ DNA του Renault Clio

Renault

Με την υπογραφή της Renault Sport, η έκδοση R.S. Line υπογραμμίζει το σπορ DNA στο χαρακτήρα του νέου CLIO.

Advertisement
Advertisement

Το νέο CLIO R.S. Line διαθέτει μοναδική προσωπικότητα χάρη στις έντονες σπορτίβ πινελιές που διαθέτει : εμπρός προφυλακτήρας με μεταλλική πτέρυγα σε στυλ F1, χαρακτηριστική εμφάνιση R.S., αποκλειστικές ζάντες ακτινωτές 17’’ Magny-Cours. Ξεχωριστή εμφάνιση εμπρός μέρους με τον κάτω κυψελοειδή αεραγωγό και πίσω πλευρά με αγωνιστικό διαχύτη και οβάλ χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης.

Advertisement
Advertisement

Σπορτίβ αέρας και στο εσωτερικό
Το ίδιο σπορ πνεύμα κυριαρχεί και στο εσωτερικό του μοντέλου: κομψές επενδύσεις σε απόχρωση carbone με κόκκινες εμφανείς ραφές, σπορ τιμόνι με επένδυση δέρματος και διπλό κάθετο μπράτσο, αλουμινένια πεντάλ, σπορ εμπρός καθίσματα με ενισχυμένη πλευρική στήριξη, ταμπλό με κόκκινη διακοσμητική ταινία σε όλο του το πλάτος, και high-tech πίνακας οργάνων. Ποιότητα, εργονομία, τεχνολογία, η έκδοση R.S. Line του νέου CLIO, διαθέτει μοναδική εσωτερική διακόσμηση που φέρει την υπογραφή της Renault Sport.

Στην πόλη ή στον αυτοκινητόδρομο, το νέο CLIO R.S. Line σας βοηθά σε κάθε κατάσταση. Κάμερα με περιφερειακή κάλυψη 360° για ιδανική ορατότητα, παρκάρισμα hands free (Easy Park Assist), αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με αναγνώριση πεζών… Πληθώρα τεχνολογιών για δυναμική οδήγηση με απόλυτη ασφάλεια.

Advertisement

Δυναμισμός και αποτελεσματικότητα
Εκτός από τις σπορ γραμμές του, το νέο CLIO R.S. Line προσφέρεται και με πληθώρα επιλογών κινητήρων, όπως ο νέος TCe 130 σε συνδυασμό με το κιβώτιο EDC που διαθέτει τα ειδικά ‘πτερύγια’ (paddles) αλλαγής από το τιμόνι. Χάρη στα δυναμικά χαρακτηριστικά του πλαισίου του, το νέο CLIO, αψηφά επιδεικτικά τις δύσκολες διαδρομές ! Το νέο CLIO R.S. Line διαθέτει τα στοιχεία εκείνα που θα μετατρέψουν κάθε σας διαδρομή, σε μοναδική εμπειρία.

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το σπορτίφ Renault Clio

Advertisement