Live Κίνηση
Περισσότερα
Renault

Ο εσωτερικός κόσμος του Renault Twingo Electric

Ελλάδα 1:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο εσωτερικός κόσμος του Renault Twingo Electric

Renault

Ο εσωτερικός κόσμος του Renault Twingo Electric

Renault

Ευρύχωρο και λειτουργικό όσο ποτέ άλλοτε, το εσωτερικό του νέου Twingo Electric διατηρεί όλες τις δυνατότητες εξατομίκευσης που προφέρονται και με τα υπόλοιπα μοντέλα της Renault.

Advertisement
Advertisement

Το σχετικό λογότυπο αντανακλά την αμιγώς ηλεκτρική προσωπικότητα του Twingo Electric Η έγχρωμη οθόνη αφής των 7ιντσών, μοναδική για μοντέλο του segment, εξασφαλίζει πρόσβαση στις καινούργιες λειτουργίες δικτύωσης του μοντέλου της γαλλικής εταιρείας.

Renault-Twingo-electric-a1000x600

Από την έκδοση Zen, το Twingo Electric προσφέρει στο χρήστη του διάφορες επιλογές εσωτερικής διακόσμησης με μία πληθώρα πακέτων εξατομίκευσης που περιλαμβάνουν το χρώμα της διακοσμητικής λωρίδας στο ταμπλό, τις ακτίνες του τιμονιού, το περίγραμμα των αεραγωγών καθώς και την απόχρωση της επένδυσης των καθισμάτων. Η κεντρική κονσόλα διαθέτει πλήθος αποθηκευτικών χώρων και ξεχωρίζει χάρη στην κεντρική οθόνη αφής των 7 ιντσών που διατίθεται από την έκδοση Zen και άνω.

Advertisement
Advertisement

Μοχλός ταχυτήτων
Ο μοχλός επιλογής των διάφορων προγραμμάτων οδήγησης είναι διακοσμημένος με το λογότυπο Z.E., που είναι σκαλισμένο κάτω από τη λαβή του.

Renault-Twingo-electric-k1000x600

Μαρσπιέ θυρών
Η εμφάνιση Electric διακρίνεται επίσης και στα μαρσπιέ των μπροστινών θυρών από την έκδοση Zen, που διαθέτουν ένα σχεδιαστικό μοτίβο εμπνευσμένο απο την εξωτερική διακοσμητική λωρίδα του αμαξώματος.

Advertisement

Σύστημα πολυμέσων Renault EASY LINK
Από την έκδοση Zen, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλες της δικτυωμένες υπηρεσίες EASY CONNECT μέσω της οθόνης αφής 7 ιντσών, υψηλής ευκρίνειας, του συστήματος  Renault EASY LINK, που ενσωματώνεται στην κεντρική κονσόλα. Σε όλες της παραπάνω υπηρεσίες υπάρχει επίσης και δυνατότητα πρόσβασης μέσω της εφαρμογής MY Renault του smartphone. Στο Twingo Electric, αυτό το δικτυωμένο περιβάλλον, έχει εμπλουτισθεί με λειτουργίες αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα.

Renault-Twingo-electric-h1000x600

Advertisement