Live Κίνηση
Περισσότερα
RENAULT-2022

Renault Arkana: Πολυτελές, άνετο και high-tech σαλόνι

Ελλάδα 11:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Renault Arkana: Πολυτελές, άνετο και high-tech σαλόνι

RENAULT-2022

Renault Arkana: Πολυτελές, άνετο και high-tech σαλόνι

RENAULT-2022

Η ποιοτική αναβάθμιση της Renault με το νέο Arkana γίνεται ακόμα πιο εμφανής στο premium σαλόνι που εξασφαλίζει κορυφαία πρακτικότητα αλλά και high-tech τεχνολογικά στοιχεία.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας ως κύριο όπλο του την πρωτοποριακή σχεδίαση του αμαξώματος και την εντυπωσιακή του εμφάνιση, το Renault Arkana φέρνει μία φρέσκια πρόταση στην κατηγορία των μεσαίων crossover, με έμφαση στο δυναμικό χαρακτήρα και την σπορ οδηγική συμπεριφορά.

Παράλληλα η Renault φρόντισε να εξοπλίσει το αυτοκίνητό της με τις τεχνολογίες τελευταίας γενιάς σε συστήματα υποβοήθησης, ενώ τόνισε στο έπακρο τον πολυτελή χαρακτήρα του σαλονιού, με premium επιλογές στα υλικά και μοναδική ποιότητα κατασκευής και φινιρίσματος.

Το νέο Arkana καλύπτει και εξυπηρετεί όλους τους επιβάτες του με υψηλές παροχές ανέσεων και τεχνολογικών εφαρμογών, δημιουργώντας ένα high-tech σαλόνι που δύσκολα συναντά κανείς σε αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

Ο πίνακας οργάνων, ανάλογα με την έκδοση μπορεί να φθάσει έως και τις 10,2 ίντσες, όντας έγχρωμος και ψηφιακός και με πληθώρα πληροφοριακών στοιχείων και δυνατότητες εναλλακτικής διαμόρφωσης.

Το ψηφιακό πακέτο του νέου Arkana συμπληρώνει η οθόνη στην κεντρική κονσόλα των 7 ή 9,3 ιντσών, η οποία είναι κάθετα τοποθετημένη, με ιδιαίτερα υψηλή ανάλυση, εύκολα στην χρήση γραφικά αλλά και πλήθος λειτουργιών για την εξυπηρέτηση του σύγχρονου οδηγού.

Advertisement

Η κεντρική κονσόλα προσφέρει μεγάλους χώρους για μικροαντικείμενα και μαζί και μία επιφάνεια για ασύρματη φόρτιση κινητών τηλεφώνων. Υπάρχει επίσης ηλεκτρονικά ελεγχόμενο χειρόφρενο αλλά και ποτηροθήκες, ενώ στις πόρτες μπορούν να χωρέσουν και μεγάλα μπουκάλια του 1,5 λίτρου.

Advertisement

Η κομψή σχεδίαση του ταμπλό οργάνων ταιριάζει με το εξωτερικό του νέου Arkana και διαθέτει δυναμικά και σύγχρονα χαρακτηριστικά εργονομίας. Το επάνω μέρος είναι καλυμμένο από μαλακό υλικό υψηλής ποιότητας προσφέροντας μία αίσθηση πολυτέλειας στο αυτοκίνητο.

Εκτός από την ασύρματη φόρτιση, το νέο Renault Arkana διαθέτει επίσης τέσσερεις εισόδους USB (δύο μπροστά, δύο πίσω) για σύνδεση και φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών.

Advertisement

Η θέση οδήγησης είναι ψηλά τοποθετημένη για βελτιωμένη ορατότητα και εργονομία. Οι πίσω επιβάτες απολαμβάνουν και αυτοί υψηλού επιπέδου ανέσεις, διαθέτοντας ένα φαρδύ κεντρικό υποβραχιόνιο και ρυθμιζόμενους αεραγωγούς στην κεντρική πίσω κονσόλα. Κάθε έκδοση διαθέτει και ένα σύστημα καθαρισμού του αέρα από το σύστημα κλιματισμού.

Διάφορες εκδόσεις ταπετσαριών στολίζουν το εσωτερικό του νέου Renault Arkana, με τις ακριβότερες εκδόσεις να μπορούν να εφοδιαστούν και με δερμάτινη επένδυση.

Οι χώροι για τους επιβάτες είναι σε πρωτοφανή επίπεδα για ένα σπορ μοντέλο της κατηγορίας, με τον χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών να φθάνει στα 211 χιλιοστά, ο μεγαλύτερος στην κατηγορία του.

Ο χώρος των ποδιών των 305 χιλιοστών είναι επίσης κορυφαία τιμή για την κατηγορία, κάτι που συμβαίνει και για τον “αέρα” πάνω από τα κεφάλια τους, που φθάνει στα 862 χιλιοστά, τιμή μοναδική για ένα σπορ κουπέ μοντέλο.

Ο χώρος των αποσκευών αγγίζει τα 513 λίτρα (ή τα 480 λίτρα στην έκδοση Ε-ΤECH), τιμή ιδιαίτερα εντυπωσιακή για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Υπάρχει επίσης και ένα υπερυψωμένο δάπεδο που υπάρχει στο κάτω μέρος για να αυξήσει την χωρητικότητα ή μπορεί να τοποθετηθεί και πιο ψηλά για να τοποθετηθούν βαρύτερες αποσκευές. Με αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων σε ασύμμετρη διάταξη δημιουργούν έναν τεράστιο χώρο φόρτωσης με ενιαίο δάπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το νέο Renault Arkana στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα το Renault Arkana (+τιμές)
Νέο Renault Arkana: Στιλ και πρακτικότητα από ένα πρωτοποριακό σπορ crossover